Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: Θέλει να γυρίσει νωρίτερα

Ρούμπεν Σεμέδο: Θέλει να γυρίσει νωρίτερα
Ρούμπεν Σεμέδο: Ο στόπερ του Ολυμπιακού δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει νωρίτερα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ρούμπεν Σεμέδο: Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Πέδρο Μαρτίνς περίμενε την απόκτηση ενός στόπερ που θα αποτελέσει τον βράχο της άμυνας. Για την ακρίβεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε εισηγηθεί στους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποκτήσουν τον Ρούμπεν Σεμέδο. Τελικά η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα και ο Πορτογάλος αμυντικός δικαίωσε τον προπονητή του από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο γήπεδο.

Ο Σεμέδο έγινε με το “καλημέρα” ο ηγέτης της “ερυθρόλευκης” άμυνας στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του συλλόγου. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ήταν ένας από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο στο δεύτερο παιχνίδι με την Κρασνοντάρ δέχτηκε ένα χτύπημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Μάλιστα, χρειάστηκε να κάνει επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Ρούμπεν Σεμέδο: Παθιασμένος για την επιστροφή

Η αισιοδοξία του Πέδρο Μαρτίνς, στην πρόσφατη συνέντευξή του με τη Nova, πριν την ΑΕΛ, σχετικά με τον χρόνο αποθεραπείας του Ρούμπεν Σεμέδο, σε συνάρτηση με το πάθος και τη θέληση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, να γυρίσει στο γήπεδο, το συντομότερο δυνατό, μόνο θετικά νέα μπορούν να φέρνουν. Ο βράχος της άμυνας του Ολυμπιακού δίνει τη δική του μάχη, για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, στο γόνατο και να ενισχύσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού, στο ματς με την Τότεναμ.

Ο πρώτος παράγοντας γρήγορης επιστροφής στην ενεργό δράση, για έναν παίκτη, είναι ο ψυχολογικός. Ο Σεμέδο είναι… τρελαμένος να επιστρέψει στο γήπεδο και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, κόντρα στα «σπιρούνια», μέσα στο Καραϊσκάκη, στις 18 Σεπτέμβρη. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για περίπου ένα μήνα απουσίας, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος σέντερ μπακ θα πατήσει ξανά στο χορτάρι του Καραϊσκάκη πιο σύντομα. Αυτό «προδίδει», άλλωστε, η κάψα του ιδίου και η αισιοδοξία του προπονητή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments