Αθλητισμός

Χοσέ Μάουρι: Προτάθηκε και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό

Χοσέ Μάουρι: Προτάθηκε και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό
Χοσέ Μάουρι: Ο νεαρός χαφ προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και η περίπτωση του αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας.

Χοσέ Μάουρι: Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να έληξε, αλλά υπάρχει ακόμα το παράθυρο για την αγορά των ελεύθερων. Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του και ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί και την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ. Ο προπονητής των “πράσινων” σε συνεννόηση με τον Νίκο Νταμπίζα ψάχνουν παίκτη που να μπορεί να δώσει λύσεις με την ποιότητα του, με βάση πάντα τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προταθεί μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη ποιότητα και παραστάσεις από το Ιταλικό πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο Χοσέ Μάουρι που πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την Μίλαν. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς πολλές ομάδες από κορυφαία πρωταθλήματα εξετάζουν την απόκτηση του.

Χοσέ Μάουρι: Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά…

Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια από την ιστοσελίδα Novasports.gr. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το κασέ του 23χρουνου είναι μακριά από τα δεδομένα του Παναθηναϊκού, αλλά μιλάμε για μια εξαιρετική περίπτωση ικανή να κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να σκεφτούν την υπέρβαση. “Μια εξαιρετικά ελκυστική και δύσκολη περίπτωση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, αφού προτάθηκε και εξετάζεται ο Χοσέ Μάουρι. Ο πρώην παίκτης της Μίλαν βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών συλλόγων, είναι σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία (23 ετών) και διαθέτει πολλές επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το κασέ του είναι αρκετά… μακριά από τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού, ωστόσο πρόκειται για μια ξεχωριστή περίπτωση και οι Πράσινοι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση, εφόσον βέβαια ο παίκτης θελήσει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην… κούρσα της απόκτησης του Μάουρι βρίσκονται οι Φενέρμπαχτσε, Μπρέσια, Μπολόνια, Λεγανές, Αλ Χιλάλ, ενώ πρόσφατα ο Ιταλοαργεντινός μέσος συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ“, αναφέρει χαρακτηριστά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments