Lifestyle

Πάνος Μεταξόπουλος: Γαμπρός για δεύτερη φορά

Πάνος Μεταξόπουλος: Γαμπρός για δεύτερη φορά
Πάνος Μεταξόπουλος: Ο γνωστός Έλληνας χορογράφος, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Αγκίστρι.

Πάνος Μεταξόπουλος: Ο γνωστός χορογράφος έχει παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Ο Πάνος Μεταξόπουλος πήρε την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά. Συγκεκριμένα ένωσε τη ζωή του με την αγαπημένη του Αγγελική Φατούρου στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Αγκίστρι. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο κάτι που βοήθησε στο να μη βρεθούν δεκάδες φωτογράφοι στο σημείο.

Η εφημερίδα Espresso έφερε στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία του ζευγαριού. Ο γαμπρός έχει επιλέξει να ένα total white outfit, ενώ η σύζυγος του προτίμησε ένα όμορφο και κομψό νυφικό.  Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο γάμος του ζευγαριού, ήταν προγραμματισμένος για τις 17:30, αλλά λόγω του δύσβατου της περιοχής καθυστέρησε να ξεκινήσει το μυστήριο.

Πάνος Μεταξόπουλος: Τι έγραψε για τον γάμο του

Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε για το γάμο μάλιστα, αποκάλυψε ο ίδιος ο Πάνος Μεταξόπουλος πριν από λίγες ημέρες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την αγαπημένη του και γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Και μιας και είναι ημέρα χαράς, κρατάτε μυστικό; Λίγες ημέρες έμειναν! Άντε και στους… ελεύθερους!». Σύμφωνα με την Espresso, το ζευγάρι πάντρεψε ο κολλητός φίλος του χορογράφου Κίμωνας Σπανόπουλος με την σύζυγό του Ζωή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments