Αθλητισμός

Βλάνταν Ίβιτς: Υποψήφιος για τον πάγκο του Άρη

Βλάνταν Ίβιτς: Υποψήφιος για τον πάγκο του Άρη
Βλάνταν Ίβιτς: Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Άρης για τον πάγκο του.

Βλάνταν Ίβιτς: Μετά την ήττα στον Βόλο, ο Σάββας Παντελίδης υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Άρη. Η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” την έκανε αποδεκτή και ψάχνει τον επόμενο τεχνικό της ομάδας. Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πολύ στο υλικό που υπάρχει και είναι σίγουροι ότι με τον κατάλληλο άνθρωπο στην άκρη του πάγκου θα μπορέσουν να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν βάλει τη φετινή σεζόν.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας έχει αναλάβει να βρει τον επόμενο προπονητή της ομάδας. Αρκετά ονόματα έχουν προταθεί, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι του Βλάνταν Ίβιτς. Η επαφή έχει ήδη γίνει μέσω του Ίλια Ίβιτς, με τον Σέρβο πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ και νυν της Μακάμπι Τελ Αβίβ να είναι θετικός στην επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, το όνομα του έπαιξε και σαν σενάριο και για την ΑΕΚ.

Βλάνταν Ίβιτς: Μένει ελεύθερος και έρχεται

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά και το μόνο που απομένει είναι απλά να βρεθεί η χρυσή τομή για το βελούδινο διαζύγιο με τους Ισραηλινούς.Όπως φαίνεται, ο ίδιος αναζητά μια νέα πρόκληση, εφόσον καταφέρει να φύγει ελεύθερος από εκεί και δεν τον κρατάει δεσμευμένο ο πρόεδρος. Τι τελευταίες ώρες ο Θόδωρος Καρυπίδης τον πιέζει πολύ και ο ίδιος ψάχνει τρόπο να λύσει το συμβόλαιο του.

Θυμίζουμε ότι ο Βλάνταν Ίβιτς δεν είναι άγνωστος στην οικογένεια του Άρη. Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος τεχνικός έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας τη σεζόν 2007-08. Ο Βλάνταν ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ακολούθησε ο Άρης και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ που ήταν και η τελευταία ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Σαν προπονητής έχει εργαστεί στους μικρούς και την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, πριν μετακομίσει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments