Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οριστικά στο PAOK TV όλα τα παιχνίδια του

ΠΑΟΚ: Οριστικά στο PAOK TV όλα τα παιχνίδια του
ΠΑΟΚ: Στον Δικέφαλο του Βορρά αποφάσισαν οριστικά να προωθήσουν το νέο πρότζεκτ το οποίο είχε άκρως θετικά δείγματα.

Ο ΠΑΟΚ μετέδωσε τηλεοπτικά, μέσω της μορφής pay per view, μέσα από το PAOK TV τα παιχνίδια με Σλόβαν Μπρατισλάβας (εντός), Παναιτωλικό και Πανιώνιο, καθώς δεν βρέθηκε κανάλι που να καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά» και να πάρει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του.

Ωστόσο, το εγχείρημα κρίνεται από τους ανθρώπους τους ΠΑΟΚ πετυχημένο και έτσι είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτή θα είναι η «τηλεοπτική στέγη» του «Δικεφάλου του Βορρά» για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν. Αναμένεται να υπάρξει σύσκεψη στα γραφεία του ΠΑΟΚ για να παρθεί η οριστική απόφαση, αλλά όλα τα δεδομένα συγκλίνουν αυτή τη στιγμή στο ότι θα συνεχιστούν οι μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων από το PAOK TV.

Σχετικές ανακοινώσεις, με τις οποίες θα ξεκαθαρίζεται το θέμα αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

ΠΑΟΚ: Προβληματισμός για Πασχαλάκη και Πέλκα

Αρκετά μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις του συλλόγου μετά τον αποκλεισμό από το Europa League, κάτι που θεωρείται ως αποτυχία, βάσει του ρόστερ, του μπάτζετ αλλά και της δυναμικότητας του αντιπάλου (Σλόβαν Μπρατισλάβας). Σύμφωνα με το Sportime, η γκρίνια δεν λείπει σε καμία περίπτωση και πλέον οι ψίθυροι που ακουγόντουσαν μέσα στο Αύγουστο, στο εσωτερικό της ομάδας έχουν γιγαντωθεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το AgentGreek, ακόμα και μέσω… επίσημων στελεχών, έχει αρχίσει να γίνεται έντονη κριτική σε ότι αφορά τον Δημήτρη Πέλκα και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Στον αρχηγό καταλογίζεται πως είναι «πολύ αγχωμένος και αποσυντονίζεται», ενώ για τον διεθνή τερματοφύλακα γίνεται λόγος πως «περνάει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του και δεν είναι πολύ καλά». Παρότι η μεταγραφική περίοδος έληξε πριν από λίγες ώρες και οι δύο ποδοσφαιριστές, που προκαλούν θέματα στον ΠΑΟΚ, είναι σε αρκετά δυσμενή κατάσταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments