Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Τον ήθελαν στην Σπόρτινγκ

Πέδρο Μαρτίνς: Τον ήθελαν στην Σπόρτινγκ
Πέδρο Μαρτίνς: Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήθελε τον τεχνικό του Ολυμπιακού, αλλά η επιθυμία της δεν έγινε πράξη.

Πέδρο Μαρτίνς: Πριν από δυο χρόνια ο Ολυμπιακός έδωσε μεγάλη μάχη προκειμένου να κάνει δικό του τον Πέδρο Μαρτίνς. Από την πρώτη κιόλας σεζόν ο Πορτογάλος κατάφερε να δείξει γιατί τον επέλεξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Μπορεί να μη κατακτήθηκε το πρωτάθλημα, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, ενώ προχώρησαν στην Ευρώπη σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο. Παρά το γεγονός ότι δεν κατακτήθηκε κάποιος τίτλος ο Μαρτίνς εξακολουθούσε να έχει τη στήριξη της διοίκησης.

Η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Champions League και μάλιστα από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών. Εκτός από την πρόκριση που ήταν το ζητούμενο, οι “ερυθρόλευκοι” έπαιξαν και θεαματικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς είδε όλες του τις μεταγραφικές επιθυμίες να γίνονται πραγματικότητα.

Πέδρο Μαρτίνς: Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ και το άκυρο

Αυτή τη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Άλλωστε έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και ένα ρόστερ ικανό για να κατακτήσει το νταμπλ. Ωστόσο η δουλειά του στη χώρα μας δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Ειδικότερα στις μεγάλες ομάδες της πατρίδας του. Πριν λίγες μέρες η Σπόρτινγκ Λισαβόνας απομάκρυνε τον Μαρσέλ Κάιζερ. Ένα από τα ονόματα που υπήρχαν στο μυαλό των “λιονταριών” ήταν αυτό του Μαρτίνς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Πορτογάλοι θα ήθελαν τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση γνώριζαν τις δυσκολίες. Το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν έγινε γνωστό αν υπήρξε κάποια κρούση, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ο έμπειρος τεχνικός δεν είχε καμία πρόθεση να αφήσει τον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments