Ελλάδα

Διαβατά: Καραμπόλα με λεωφορείο του ΟΑΣΘ και τρία Ι.Χ – Δέκα τραυματίες

Διαβατά: Καραμπόλα με λεωφορείο του ΟΑΣΘ και τρία Ι.Χ – Δέκα τραυματίες
Διαβατά: Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας.

Διαβατά: Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας, στο ρεύμα εισόδου, κοντά στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με τρία αυτοκίνητα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά, δέκα άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για δύο επιβεβαιωμένους τραυματίες. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχουν δέκα τα οποία έχουν μεταφερθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου “Γ. Παπανικολάου”. Όλοι τους φέρουν ελαφρά τραύματα και υποβάλλονται σε εξετάσεις.

Τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών

Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στη λεωφόρο Αθηνών στο Δαφνί με συνέπεια να έχει κλείσει το ρεύμα εξόδου για Κόρινθο. Το βαρύ όχημα κινούμενο στο ρεύμα προς Κόρινθο συγκρούστηκε με ΙΧ. Από τη σύγκρουση το ρυμουλκούμενο ανατράπηκε ενώ το φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με συνέπεια η κυκλοφορία να διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Λόγω του τροχαίου παρατηρήθηκαν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Δαφνιού. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments