Ελλάδα

Κορωπί: Τον έδειραν άγρια και του έκαψαν το σπίτι

Κορωπί: Τον έδειραν άγρια και του έκαψαν το σπίτι
Κορωπί: Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις. Όλα ξεκίνησαν από φραστικό επεισόδιο, σύμφωνα τις Αρχές.

Κορωπί: Στη σύλληψη δύο ανδρών, ενός αλλοδαπού 43 ετών και ενός Έλληνα 23 ετών, προχώρησε η Αστυνομία. Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων και για το αδίκημα της σωματικής βλάβης αλλά και του… εμπρησμού! Όλα ξεκίνησαν από φραστικό επεισόδιο των δύο συλληφθέντων με κάτοικο του Κορωπίου. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι δυο τους ξυλοκόπησαν άγρια τον κάτοικο της περιοχής και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο σπίτι του, πυροβολώντας στον αέρα κατά τη διαφυγή τους. Η αστυνομία εντόπισε τους δύο δράστες και κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε στις οικίες τους βρέθηκα και κατασχέθηκαν:

Δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 13 γραμμαρίων, 2 δενδρύλλια κάνναβης, 45 κυνηγετικά φυσίγγια, 6.715 ευρώ προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και 16 κάλυκες φυσιγγίων πυροβόλου όπλου και πολεμικού τυφεκίου. Επίσης, κατασχέθηκε και ένα φορτηγό ως μέσο μετακίνησης των δραστών. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

Σύλληψη 28χρονου στα Μάλγαρα

Ένας εικοσιοκτάχρονος με καταγωγή από τη Συρία συνελήφθη κοντά στα διόδια των Μαλγάρων στην Ν. Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς φέρεται να ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Μάλιστα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Θεσσαλονίκης, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άντρας, εντόπισαν δύο από τους παράτυπους μετανάστες στο χώρο αποσκευών του οχήματος.

Εκτός από τους δύο που βρίσκονταν στο πορτ -μπαγκάζ, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν άλλοι πέντε παράτυποι μετανάστες, όλοι τους Αιγύπτιοι. Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και για παράβαση του ΚΟΚ, καθώς διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης. Ο άντρας, που συνελήφθη χθες το μεσημέρι, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments