Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη (4/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη (4/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (4/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (4/9/19). Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης βρίσκεται στην Παρθένο, με συντροφιά τον Άρη. Μαζί φροντίζουν να εστιάζεται η προσοχή σας σε όσα θέλετε ή πρέπει να διεκπεραιώνετε. Θέστε ένα αποδοτικό πρόγραμμα, υγιείς συνήθειες και να προσέχετε τη φυσική σας κατάσταση!

Στην Παρθένο βρίσκεται και η Αφροδίτη. Σήμερα σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, γι’ αυτό μπορεί να είστε κάπως αποσυντονισμένοι. Προσπαθήστε να μην χάνετε τη ροή των εξελίξεων! Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό. Το κλειδί για την επιτυχία σας είναι η εστίαση και η αποφασιστικότητα. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας για το υπόλοιπο της μέρας. Παραμείνετε στη διαδρομή σας, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στον δρόμο σας!

Την Τετάρτη μην πασχίζετε να επιτύχετε με κάθε κόστος. Σήμερα είναι σημαντικό να δείξετε ότι έχετε μάθει μέσω των εμπειριών της ζωής σας, να κάνετε υπομονή και να αποδέχεστε τα γεγονότα όπως έρχονται. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε εσάς και στην προσωπική σας εξέλιξη. Καλό θα ήταν να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, να διαβάσετε, να διαλογιστείτε, να χαλαρώσετε ή να προσευχηθείτε ανάλογα με το τι πρεσβεύει η θρησκεία σας. Σήμερα μην αρνηθείτε να συναντήσετε ή να βοηθήσετε ένα άτομο στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Μπορεί αυτό το άτομο να σας χρειαστεί ή να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αν έχετε ένα μωρό που γεννήθηκε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, κάντε του ένα δώρο με ιδιαίτερη σημασία. Μην είστε θλιμμένοι σήμερα, δείξτε χαρά για την αυριανή μέρα, καθώς θα κρύβει μια (ευχάριστη) έκπληξη για εσάς. Όσοι από εσάς γεννήθηκαν στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου θα χαρούν με κάποιο χρηματικό ποσό που δεν θα περιμένουν (αλλά δεν θα προέρχεται από τυχερά παιχνίδια).

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα μην μεγαλοποιείτε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις ή τις δεσμεύσεις σας. Μην καθυστερήσετε στην εργασία σας, ακόμη και αν είστε ευνοημένοι από τον προϊστάμενο σας. Σήμερα, πάνω από όλα θα πρέπει να σεβαστείτε τον εαυτό σας και τη φήμη που έχετε δημιουργήσει στο περιβάλλον στο οποίο ζείτε ή εργάζεστε. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα είναι σημαντικές για την πνευματική σας εξέλιξη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα επικεντρώσετε την προσοχή σας σε μια γυναίκα και στην εξέλιξη σημαντικών γεγονότων στη ζωή της. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει τη γέννηση ενός παιδιού και άλλα ευχάριστα γεγονότα οικογενειακής φύσεως. Θα καταφέρετε να αντισταθείτε και να τιμωρήσετε οποιεσδήποτε προσπάθειες εξαπάτησης. Θα εντυπωσιαστείτε από μια συζήτηση ή τις πληροφορίες που θα λάβετε από μια γυναίκα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα έχετε την τάση να είστε απαισιόδοξοι ή να βλέπετε αρνητικά τα προβλήματα που σας απασχολούν. Είναι φυσικό να σας κάνει κακό αυτή η κατάσταση αλλά τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει με ένα μαγικό ραβδί ή μόνο με τα λόγια. Αν θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα, να βρείτε την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή σας θα πρέπει να ξεκινήσετε από μέσα σας. Αναζητήστε ευχάριστες δραστηριότητες και επαφές με θετικούς ανθρώπους. Οι συζητήσεις με άτομα από άλλα μέρη θα σας προκαλέσουν ευχάριστες εμπειρίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη θα έχετε άγχος για κάτι που σχετίζεται με ιδιοκτησία ή με αντικείμενα που ανήκουν στην οικογένειά σας. Η σημερινή μέρα δεν είναι ευνοϊκή για οικονομικές ή νομικές υποθέσεις. Την Τετάρτη, πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να ταξιδέψουν ή να τηλεφωνήσουν επειγόντως σε άτομα από άλλη πόλη / χώρα. Πιθανόν να υπάρξει ένα μικρό επιπλέον εισόδημα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments