Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (4/9/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (4/9/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Τετάρτη (4/9/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Τετάρτη (4/9/19).

Κριός 

Μπορεί να συνταιριάξει η δουλειά με την διασκέδαση, αγαπητοί Κριοί! Σε αυτό θα σας βοηθήσει μια στιβαρή αντίθεση, ανάμεσα στην Αφροδίτη της φαντασίας και τον Ποσειδώνα της έμπνευσης. Μαζί κεντρίζουν τις επαγγελματικές σας επικοινωνίες σας και θα σας ενισχύσουν σε ό,τι κι αν θελήσετε να πειραματιστείτε. Από τον εργασιακό μέχρι τον κοινωνικό σας κύκλο, θα διαπιστώσετε ότι χαίρετε σεβασμού και εκτίμησης. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να ενδυναμώσετε αυτούς τους δεσμούς, που θα σας ανοίξουν καινούργια και ενδιαφέροντα μονοπάτια!

Ταύρος

Η διάθεσή σας για ομαδικότητα είναι κάπως πεσμένη, αγαπητοί Ταύροι; Γι’ αυτό ευθύνεται μια περίπλοκη αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα. Αν σας προβληματίζει μια συγκεκριμένη συνεργασία, θα πρέπει να ακούσετε τη φωνή της διαίσθησής σας. Έχετε τα φόντα να πραγματώσετε τα σχέδιά σας, γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε άλλους να πάρουν τα ηνία. Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη μπορεί να φέρει στο δρόμο σας άτομα με κύρος και ισχύ. Να τα αξιοποιήσετε, γιατί θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμα στην υλοποίηση των ονείρων σας!

Δίδυμοι

Πάρτε βαθιές, αγαπητοί Δίδυμοι: Θα χρειαστείτε υπομονή και διαύγεια, καθώς θα είναι πολλοί εκείνοι που θα σας ζητήσουν συμβουλές και καθοδήγηση! Αφήστε τους να σας προσεγγίσουν και να εκφράσουν το πρόβλημά τους. Χάρη σε μια διαισθητική αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, θα είστε σε θέση να λειτουργήσετε ως ερασιτέχνες σύμβουλοι. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να κάνετε ένα διάλειμμα από τα δικά σας θέματα, να περάσετε χρόνο ακούγοντας τους άλλους. Να είστε βέβαιοι ότι θα εκτιμηθεί!

Καρκίνος

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, αγαπητοί Καρκίνοι! Τα άστρα στήνουν το σκηνικό για να μαγνητίσετε όπου κι αν βρεθείτε. Αλλά μην βιαστείτε να κάνετε ενθουσιώδεις κινήσεις: Μια αντίθεση της εύγλωττης Αφροδίτης με τον λαμπερό Ποσειδώνα, ίσως σας δυσκολέψει να διαχωρίσετε τη φαντασία από την αλήθεια. Εσείς θα νιώσετε τις σπίθες – αλλά δεν είναι βέβαιο πως ό,τι λάμπει είναι χρυσός. Δώστε λίγο χρόνο, μέχρι να κατασταλάξετε αν πρόκειται για κάτι γνήσιο ή για ένα πρόσκαιρο ξεμυάλισμα!

Λέων

Αντισταθείτε σε κάθε πειρασμό για δαπάνες, αγαπητοί Λέοντες! Μια αντίθεση της Αφροδίτης με τον επιτήδειο Ποσειδώνα, θα σας κεντρίσει να ξοδέψετε αλόγιστα. Αντ’ αυτού, πρέπει να στρέψετε συνειδητά την προσοχή σας σε όποια λογιστικά θέματα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Παράλληλα, καθαρίστε και τακτοποιήστε το σπιτικό σας για να ρέει απρόσκοπτα η θετική ενέργεια. Καθετί που δεν σας εξυπηρετεί πλέον σε κάτι, πρέπει να φύγει για να μην βαλτώνει αυτή η ροή. Όταν όλα μπουν σε σειρά, θα έχετε ξεπεράσει και την ανάγκη να ικανοποιήστε μέσα από αχρείαστες αγορές!

Παρθένος

Τα θετικά συναισθήματα είναι μια απόφαση μακριά, αγαπητοί Παρθένοι! Μια αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, σας καλεί να αποποιηθείτε πλέον το ρόλο του μόνιμου παρόχου. Ακόμα κι αν δεν ξεκινάτε εσείς τα δράματα, τα διαιωνίζετε με την συνεχή προθυμία σας να βοηθάτε τους άλλους. Αλλά έτσι δεν τους αφήνετε το περιθώριο να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τα θέματά τους και να ωριμάσουν. Αρκεί μια μικρή αλλαγή στην οπτική σας, για να περάσετε από την αφαίμαξη της ενέργειάς σας στη φόρτιση των μπαταριών σας!

Ζυγός

Ώρα να δώσετε σάρκα και οστά στις αρχές της ιδιοσυγκρασίας σας, αγαπητοί Ζυγοί! Μια αντίθεση έντασης ανάμεσα στην τρυφερή Αφροδίτη που σας κυβερνά και τον ευγενικό Ποσειδώνα, δίνει έμφαση στην κατανόηση του εαυτού σας. Κάθε δράση που αφορά την εσωτερική σας αρμονία, θα ενεργοποιήσει τη λάμψη σας από μέσα προς τα έξω. Θα σας βοηθήσει να προσθέσετε μια χροιά εκλεπτυσμού, σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και της εμφάνισής σας. Θα συνειδητοποιήσετε πως όσα σας κάνουν να νιώθετε καλά, ήρθαν για να μείνουν στην καθημερινότητά σας!

Σκορπιός

Θέλετε να δώσετε τα ηνία στο συναίσθημα, αγαπητοί Σκορπιοί; Η ανάγκη σας είναι να ανακαλύψετε κάποιες πιο βαθιές αλήθειες ή να προσεγγίσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους. Μια αντίθεση της ερωτικής Αφροδίτης με τον επίμονο Ποσειδώνα, κεντρίζει τις πτυχές σας της εξισορρόπησης. Θα σας κάνει καλό να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο, να στραφείτε σε όσα έχει να σας προσφέρει ο ρεαλιστικός κόσμος, έξω από το διαδίκτυο. Η συμπονετική προσέγγιση των δικών σας ανθρώπων, θα σας χαρίσει ικανοποίηση και θα ενδυναμώσει τη σχέση σας!

Τοξότης

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, ακόμα κι αν οι πάντες υποστηρίζουν ότι κάνετε λάθος! Αγαπητοί Τοξότες, μια αντίθεση της αρμονικής Αφροδίτης με τον διαισθητικό Ποσειδώνα, θα κεντρίσει τις πιο επεκτατικές πτυχές σας. Έχετε μια τάση τελειομανίας, που ενίοτε σας κάνει επικριτικούς προς τα ψεγάδια των άλλων. Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν αρχίσετε να βλέπετε θετικά στοιχεία στα άτομα του κύκλου σας. Ανοιχτείτε, εκφραστείτε, προσφέρετε τις πολύτιμες συμβουλές σας. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους πάντες, μπορείτε όμως να αλλάξετε την οπτική τους γωνία!

Αιγόκερως

Έχετε πιέσει πολύ τα πάντα – και είναι καιρός να τους δώσετε χρόνο να αποδώσουν, αγαπητοί Αιγόκεροι. Η ευαισθησία παίρνει τα ηνία της ατμόσφαιρας, υπό την επήρεια μιας αντίθεσης της απαιτητικής Αφροδίτης με τον ευαίσθητο Ποσειδώνα. Αξιοποιήστε τις δονήσεις στα βάθη της ψυχής σας, κάντε μια ανάπαυλα και εστιάστε στον εαυτό σας. Βρεθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν, είναι η ιδανική στιγμή να αναθερμάνετε το κλίμα ανάμεσά σας!

Υδροχόος

Καιρός να κάνετε πιο επικερδή τα δημιουργικά σας ταλέντα, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια αντίθεση ανάμεσα στην εκτιμητή Αφροδίτη και τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε διαμάντια στα ενδότερα του εαυτού σας. Μην εκπλαγείτε αν σας προταθεί να ενταχθείτε σε μια ομάδα με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ούτε αν σας ζητήσουν επιχειρηματικές συμβουλές. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για καινούργια άτομα ή απόψεις που θα σας προσεγγίσουν: Το πιο πιθανό είναι βέβαιο ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας στη συνέχεια!

Ιχθύες

Θέλετε να παραμείνετε εξαρτώμενοι ή προσκολλημένοι, αγαπητοί Ιχθύες; Μια αντίθεση ανάμεσα στην ευγενή Αφροδίτη και τον τρυφερό συγκυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, θα στρέφει την προσοχή σας στις απατηλές συναισθηματικές σας δυναμικές. Νιώθετε ευάλωτοι και σε συνεχή ανάγκη να στηρίζεστε σε άλλους. Ακόμα κι όταν αφιερώνετε χρόνο για να τους ακούσετε, το κάνετε για να νιώθετε χρήσιμοι. Όμως ενόσω δεν ασχολείστε με την δική σας εξέλιξη, παραμένετε βαλτωμένοι και στάσιμοι. Καιρός να επιστρατεύσετε τις δικές σας δυνάμεις, για να αντιληφθείτε τις πολλές ικανότητές σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments