Αθλητισμός

Γιάννις Τίμα: Αδιανόητο ξεκατίνιασμα με τη σύζυγο του στο Instagram

Γιάννις Τίμα: Αδιανόητο ξεκατίνιασμα με τη σύζυγο του στο Instagram
Γιάννις Τίμα: Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έγινε «μαλλιά κουβάρια» με τη σύζυγο του στο Instagram με αρκετές... πικάντικες λεπτομέρειες να έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Γιάννις Τίμα: Αδιανόητο… ξεκατίνιασμα ανάμεσα στον πρώην άσο του Ολυμπιακού και τη σύζυγο του, Σάνα, έγινε μέσω Instagram. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λετονός φόργουορντ με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γνωστοποίησε πως χώρισε από τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του, τονίζοντας πως είναι έτοιμος για μια νέα αρχή στην ζωή του. Ωστόσο, η αποκάλυψη του αυτή έφερε την… καταστροφή, με την πρώην πλέον σύζυγο του να εξαπολύει μύδρους εναντίον του, λέγοντας πολλά και διάφορα «ενδιαφέροντα». Αναλυτικά τα όσα έγραψε η Σάνα Τίμα:

«Μόλις έμαθα από τον σύζυγο μου πως χωρίσαμε εδώ και μισό χρόνο. Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό. Αυτό που ξέρω είναι πως εδώ και περίπου έξι μήνες άρχισε να με απατάς και μετά, μέσα στο καλοκαίρι, μου είπες πως θέλεις να σώσεις την οικογένεια. Μμμ… αυτό έχει ενδιαφέρον. Και το ενδιαφέρον σου, είναι να μπλοκάρεις στη μάνα του αγοριού σου τις πιστωτικές κάρτες, ώστε να μην έχει χρήματα, και το παιδί σου να φύγουν από το διαμέρισμα ώστε να ζήσουν στους δρόμους.

Η άλλη επιλογή είναι να υπογράψει στα γρήγορα κάποια χαρτιά, ώστε να είσαι ελεύθερος άνδρας για τη νέα σου κυρία, που λέει πως δεν κάνει ραντεβού με παντρεμένους άνδρες! Γιατί το κάνεις αυτό; Αυτή η κ@@@λα με τρία παιδιά, από τρεις διαφορετικούς άνδρες, το αξίζει αυτό; Ξέρεις άραγε πως δεν είσαι ο μόνος άνδρας στη ζωή της τώρα; Το πήγες πολύ μακριά…».

Δείτε φωτογραφίες της εντυπωσιακής Σάνα Τίμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments