Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Μήνυμα ο αποκλεισμός του από το Champions League

Λεονάρντο Κούτρης: Μήνυμα ο αποκλεισμός του από το Champions League
Λεονάρντο Κούτρης: Ο Πέδρο Μάρτινς δεν συμπεριέλαβε τον νεαρό αμυντικό στη λίστα για τα παιχνίδια των ομίλων του Champions League.

Λεονάρντο Κούτρης: Ο Ολυμπιακός έστειλε στην UEFA την ευρωπαϊκή του λίστα για τους αγώνες των ομίλων του Champions League, με τον Πέδρο Μάρτινς να μην συμπεριλάβει σε αυτής τον διεθνή αριστερό μπακ, σε μια κίνηση με ιδιαίτερη σημασία από την ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να πουλήσουν το φετινό καλοκαίρι τον Κούτρη, αλλά καμία υπόθεση δεν προχώρησε, με τις Μαρσέιγ και Μαγιόρκα να έχουν εκφράσει το πιο μεγάλο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τη «Sportday», λοιπόν, δεν είναι μόνο αγωνιστικά τα κριτήρια του αποκλεισμού του από τη λίστα, αλλά κι ένα μέσο έκφρασης της δυσαρέσκειας για το πώς χειρίστηκε την υπόθεση της μεταγραφής του.

Με αυτό τον τρόπο, παράλληλα, επιδιώκεται να του ασκηθεί πίεση, ώστε να επιχειρήσει ο ίδιος ακόμη πιο εντατικά να βρει σύλλογο. Είναι σίγουρο, ασφαλώς, ότι με αυτό τον αποκλεισμό θα μειωθεί η αγοραστική αξία του παίκτη, αλλά στο λιμάνι τους ενδιαφέρει κυρίως να έχουν το πάνω χέρι σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για την πώλησή του.

Η λίστα του Ολυμπιακού για το Champions League

O Oλυμπιακός ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης την ευρωπαϊκή λίστα του για τα ματς του Champions League και σε αυτή βρίσκονται και τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα. Μπενζιά, Γκασπάρ και Λοβέρα είναι στα πλάνα του Μαρτίνς για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά όχι και οι Κούτρης, Σουντανί που έμειναν εκτός. Στην λίστα, η οποία είχε σταλεί από το βράδυ της Τρίτης στην UEFA αλλά δημοσιοποιήθηκε σήμερα, δεν βρίσκεται επίσης και ο Μπρούνο όπως και οι τραυματίες Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος.

Αναλυτικά η λίστα:

Αλέν, Μπενζιά, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Σισέ, Γκιλιέρμε, ΕλΑραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκερέρο, Λοβέρα, Σα, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τσμίκας, Βαλμπουενά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments