Αθλητισμός

Μάξι Λοβέρα: Ξεχώρισε στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Κ19

Μάξι Λοβέρα: Ξεχώρισε στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Κ19
Μάξι Λοβέρα: Ο νεαρός Αργεντινός αποδείχτηκε «πολυθεσίτης» και ξεχώρισε με την απόδοση του στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Κ19.

Μάξι Λοβέρα: Μια φιλική αναμέτρηση με την ομάδα Κ19 είχε το πρόγραμμα της σημερινής (5/9) προπόνησης για τον Ολυμπιακό το προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν καθημερινά τη δουλειά, παρά την διακοπή του πρωταθλήματος, εξαιτίας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Αυτές οι προπονήσεις, άλλωστε, βοηθούν αρκετά τον Πέδρο Μαρτίνς να βγάλει συμπαράσματα για τους παίκτες που έχει στη διάθεση του, αλλά και για τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων».

Ένας από τους παίκτες που φαίνεται πως έχουν κερδίσει τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ο Μάξι Λοβέρα. Ο 20χρονος εξτρέμ δείχνει μέχρι στιγμής εξαιρετικά στοιχεία στις προπονήσεις των Πειραιωτών, θέλοντας να αποδείξει ότι αποτελεί μια καλή επένδυση για την ομάδα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στο φιλικό με την Κ19 αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό ως δεκάρι και είχε αρκετές καλές τοποθετήσεις, ενώ βρισκόταν με αρκετή άνεση με τους επιθετικούς του Ολυμπιακού.

Βέβαια, ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέχεια τον μετατόπισε τόσο δεξιά, όσο και στα αριστερά της επίθεσης και ακόμα και εκεί ήταν εξαιρετικός, έχοντας και πολύ μεγάλη διάθεση και ενέργεια. Έτσι, έδειξε για μια ακόμα φορά στον Πορτογάλο τεχνικό, ότι μπορεί να είναι ένας πολύ χρήσιμος «πολυθεσίτης» στις ομολογουμένως αρκετές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά.

Μπρούνο: Ο Μαρτίνς τον κράτησε στον Ολυμπιακό

Ο Βραζιλιάνος άσος είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στον Πέδρο Μαρτίνς από τις πρώτες κιόλας ημέρες της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Μάλιστα, μετά το τέλος της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δηλώσει ότι: «Αν πρέπει να κρατήσω ένα όνομα που μας έχει κάνει έκπληξη, θα έλεγα τον Μπρούνο γιατί είδα από την αρχή ότι μπορεί να συμμετέχει με εμάς και κάνει αυτά που θέλουμε από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».

Ο Μαρτίνς σπάνια κάνει ιδιαίτερη μνεία σε παίκτες, αλλά στην περίπτωση του Μπρούνο είχε μιλήσει με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για τον Βραζιλιάνο που πέρσι είχε αγωνιστεί στον Ατρόμητο με τη μορφή του δανεισμού τη ΛΑΣΚ Λίντσερ. Ο 49χρονος κόουτς των Πειραιωτών είχε σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Μπρούνο και μάλιστα ήταν αυτός που είχε ανάψει και το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Μπρούνο: Ο Κάναντι τον ήθελε στη Νυρεμβέργη, έριξε «άκυρο» ο Ολυμπιακός

Το πέναλτι, το οποίο είχε κάνει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κόντρα στην Μπασάκσεχιρ για τα προκριματικά του Champions League τον έβαλε στο… στόχαστρο, αλλά για τον Μάρτινς ο Μπρούνο είναι ένας παίκτης που μπορεί να του δώσει πολύτιμες λύσεις. Τις προηγούμενες ημέρες πράγματι ο Νταμίρ Κάναντι χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για να πάρει δανεικό τον Μπρούνο. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Φως των Σπορ», ήταν ο πρώτος που ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Βραζιλιάνου

Ο κόουτς των Πειραιωτών θεωρεί σημαντικό «εργαλείο» τον Μπρούνο και πιστεύει πως θα του δώσει λύσεις. Μπορεί να μην κατάφερε να τον χωρέσει στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά για το πρωτάθλημα είναι ένας παίκτης που θα τον βοηθήσει σημαντικά. Στην προετοιμασία έχει δοκιμαστεί σε αρκετές θέσεις ο ποδοσφαιριστής.

Έχει παίξει στα άκρα της επίθεσης, έχει παίξει πίσω από τον επιθετικό, αλλά και ως εσωτερικός χαφ. Το γεγονός πως μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις αρκεί στον Μαρτίνς και γι’ αυτό άσκησε βέτο να φύγει με τη μορφή του δανεισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments