Αθλητισμός

Τόμας Πέκχαρτ: Δύσκολα τα πράγματα για τον πρώην φορ της ΑΕΚ

Τόμας Πέκχαρτ: Δύσκολα τα πράγματα για τον πρώην φορ της ΑΕΚ
Τόμας Πέκχαρτ: Μεταξύ... πάγκου και εξέδρας ο πρώην ποδοσφαιριστής της "Ένωσης". Ποια τα δεδομένα.

Τόμας Πέκχαρτ: Κάποτε στην ΑΕΚ, τώρα συμπαίκτης με τον Αραούχο στη Λας Πάλμας. Αλλά, τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά για τον πρώην φορ της “Ένωσης”. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας “Ώρα των Σπορ”, ο 30χρονος Τσέχος επιθετικός που είναι συμπαίκτης με τον Αραούχο στη Λας Πάλμας, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Πεπ Μπελ, ακόμα και τώρα που βρίσκεται στα πιτς ο “Τσίνο”. Όπως μάλιστα τονίζει και το δημοσίευμα της ισπανικής “tintaamarilla”, ο Πέκχαρτ δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής μέσα στον Σεπτέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λας Πάλμας έχει δώσει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια, με τον Τσέχο φορ να είναι σε όλα εκτός αποστολής.

Ο Κωστένογλου δίνει… δεύτερη ευκαιρία

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος αποκτήθηκε το 2015 από τον Απόλλωνα. Ο νεαρός μπακ είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στη Football League με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τους ανθρώπους της Ένωσης να πιστεύουν στον νεαρό άσο, επενδύοντας πάνω του. Η «επένδυση» όμως δεν απέφερε ποτέ καρπούς για την ΑΕΚ.

Ο Βασιλαντωνόπουλος δεν κατάφερε καμία χρονιά να κερδίσει μια θέση στα πλάνα των προπονητών που πέρασαν από τον πάγκο του Δικεφάλου, όμως η ΑΕΚ στήριξε τον παίκτη. Κάτι που απέδειξε με το να ανανεώσει τη συνεργασία της μαζί του. Ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε δύο σούπερ σεζόν στη Λαμία, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές της εντυπωσιακής πορείας που είχε πέρυσι η ομάδα της Φθιώτιδας. Είτε ως εξτρέμ, είτε ως μπακ-χαφ, ο Έλληνας άσος έδωσε πολύτιμες λύσεις και φέτος, ήρθε η ώρα της ανταμοιβής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments