Lifestyle

Γιώργος Τσαλίκης: Ανέλαβε αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο Περιστέρι

Γιώργος Τσαλίκης: Ανέλαβε αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο Περιστέρι
Γιώργος Τσαλίκης: "Αισθάνομαι μεγάλη τιμή, και ευθύνη. Με ταπεινότητα και πολλή όρεξη για δουλειά έχω σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη ψήφο σας".

Γιώργος Τσαλίκης: Την θέση του αντιδημάρχου Πολιτισμού και Κέντρων φιλίας στο Περιστέρι ανέλαβε ο Γιώργος Τσαλίκης, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο instagram. Ο Γιώργος Τσαλίκης στις φετινές δημοτικές εκλογές σάρωσε και ήρθε δεύτερος σε σταυρούς. Πριν λίγες μέρες ο τραγουδιστής ορκίστηκε, ενώ διευκρίνισε τις αρμοδιότητες που του ανέθεσε ο δήμαρχος της πόλη, Ανδρέας Παχατουρίδης. Μάλιστα ανάμεσα στα καθήκοντά του, είναι να παντρεύει τους δημότες που επιθυμούν τον πολιτικό γάμο.

Επίσης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή του σε δύο σημαντικούς τομείς «γεμάτους δημιουργία και ευαισθησία» και διαβεβαιώνει ότι «με ταπεινότητα και πολλή όρεξη για δουλειά έχω σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σου Δήμαρχε μου».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη:

«Ένα Καινουργιο κεφάλαιο στη ζωή μου ξεκινάει. Μαζί με την αγάπη μου για τη μουσική που μετράει 20 χρόνια τώρα και συνεχίζεται δυναμικά σε εντατικούς ρυθμούς, ξεκινάει μια καινούργια πορεία. Μια πορεία δίπλα στον πιο πετυχημένο Δήμαρχο αυτής της χώρας με την πιο δυνατή ομάδα! Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αντιδήμαρχος Κέντρων Φιλίας (για την τρίτη ηλικία). Δυο πολύ σημαντικοί τομείς, γεμάτοι δημιουργία και ευαισθησία. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή, και ευθύνη.. Με ταπεινότητα και πολλή όρεξη για δουλειά έχω σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σου Δήμαρχε μου.

Με την αρωγή και τη συνεργασία όλης της Ομάδας της Νίκης, με την εμπειρία του Δημάρχου μας και μέντορα μου και των εξαιρετικά πετυχημένων αντιδημάρχων όλοι μαζί σα μια γροθιά θα δουλέψουμε για το Περιστέρι της καρδιάς μας για το Δήμαρχο της καρδιάς μας. Καλή αρχή σε όλους μας, και η Παναγία να μας προστατεύει και να μας καθοδηγεί στο φως και στα σωστά βήματα.. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και πάνω από όλους τη Δώρα μου για τη στήριξη, την υπομονή και την αγάπη της..».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments