Lifestyle

Η Άντρεα Καφά είναι το νέο αστέρι της αθλητικής δημοσιογραφίας

Η Άντρεα Καφά είναι το νέο αστέρι της αθλητικής δημοσιογραφίας
Άντρεα Καφά: Οι γνώσεις της αλλά και το υπέροχο παρουσιαστικό της θα σε κάνουν να... κολλήσεις με τις αθλητικές μεταδόσεις.

Άντρεα Καφά: Δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν ότι είναι το νέο αστέρι στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Όσοι έτυχε να την παρακολουθήσουν τηλεοπτικά, όπου κάλυψε την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ – Δόξα είναι δεδομένο πως την λάτρεψαν. Η Άντρεα Καφά είναι απόφοιτος του ΚΑΡ (Σχολή Αθλητικού Ρεπορτάζ του Χρήστου Σωτηρακόπουλου), με προϋπηρεσία στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας Τάε Κβο Ντο στην Ελλάδα, στο Cosmos FM και στον ΣΚΑΪ.  Επίσης η νεαρή καλλονή είναι και πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Ανθρώπινο Δυναμικό, με σπουδές στην Αγγλία.

Η νεαρή ρεπόρτερ αποτελεί «λαχείο» για την εν λόγω τηλεοπτική πλατφόρμα και όσοι την παρακολούθησαν από τηλεοράσεως να καλύπτει το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο στο φιλικό ΑΠΟΕΛ – Δόξα, σίγουρα έχουν να λένε τα καλύτερα. Το εξαιρετικό παρουσιαστικό της, που είναι συνδυασμένο με τον δομημένο προφορικό λόγο της, συνθέτουν ένα “πακέτο” που κλέβει τις εντυπώσεις.

Η νεαρή Κύπρια ρεπόρτερ, διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και κυρίως αγάπη για τη δημοσιογραφία. Δύο στοιχεία που την αναδεικνύουν ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του χώρου.

Δείτε την Άντρεα Καφά:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments