Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Βγαίνουν 4 προκηρύξεις εργασίας για 799 μόνιμους

ΑΣΕΠ: Βγαίνουν 4 προκηρύξεις εργασίας για 799 μόνιμους
ΑΣΕΠ: Τέσσερις διαγωνισμοί για 799 θέσεις εργασίας μόνιμων βρίσκονται στο... τραπέζι του ΑΣΕΠ.

ΑΣΕΠ: Στο… τραπέζι του ΑΣΕΠ βρίσκονται δύο διαγωνισμοί -με αυξημένο βαθμό προτεραιοποίησης- για την πρόσληψη 599 μονίμων υπαλλήλων. Ταυτόχρονα, σε τελική φάση έκδοσης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «workenter.gr»ς, βρίσκεται η προκήρυξη του υπ. Ναυτιλίας για την πρόσληψη λιμενοφυλάκων. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του εν λόγω Μέσου, έως τις 15 Σεπτεμβρίου θα δημοσιοποιηθεί ο νέος διαγωνισμός. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αριθμός των θέσεων είναι σίγουρα πάνω από 100 αλλά λιγότερες από 150.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύθηκε ο διαγωνισμούς για τους αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος. Με νέο διαγωνισμό, προκηρύσσεται η πρόσληψη 45 Δοκίμων Σημαιοφόρων (ανδρών – γυναικών) για κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.). Τονίζεται ότι η διαδικασία διορισμού για τους μόνιμους Σημαιοφόρους και Λιμενοφύλακες θα είναι η τελευταία εκτός Πανελλαδικών, σύμφωνα με απόφαση της προηγούμενης ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό κατάταξης Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., υποβάλουν αίτηση με επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο), κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, απευθείας στην αρμόδια Επιτροπή, από την 30-09-2019 έως και την 11-10-2019.

Συνολικά, μέσα από 3+1 προκηρύξεις, θα προσληφθούν 799 μόνιμοι υπάλληλοι(*). Πιο αναλυτικά, θα προσληφθούν συνολικά:

  • 341 στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας
  • 258 στα Καταστήματα Κράτησης
  • 200 στο Λιμενικό Σώμα
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments