Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη (5/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη (5/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (5/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (5/9/19).

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τη θέση του στον Τοξότη, ο πλανήτης της εύνοιας σας χαρίζει γνώση. Θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε όλα τα πεδία σας, με πληροφορίες που σας θέτουν σε σωστή πορεία! Σήμερα αναδύεται το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη. Βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο, έπονται αλλαγές. Με τη Σελήνη σε αυτό το ζώδιο σήμερα και αύριο, έχετε την ώθηση να κοιτάτε μόνο μπροστά!

Να είστε απόλυτα αισιόδοξοι για το υπόλοιπο της διαδρομής σας. Για τη δουλειά που χρειάζεται να κάνετε, έχετε ενίσχυση: Η Αφροδίτη, ο Ερμής, ο Άρης και ο Ήλιος βρίσκονται στην Παρθένο. Αυτό είναι το καλύτερο περιβάλλον για να φτάσετε στον τερματισμό!

Την Πέμπτη μπορείτε να ξανασκεφτείτε κάποιες παλιές σας ιδέες για ταξίδια, συναντήσεις και κάποιο είδος ψυχαγωγίας. Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ πιο ήσυχη από την Τετάρτη, αλλά θα έχετε περισσότερες ευθύνες και καθήκοντα. Σήμερα η κατάσταση της υγείας ενός παιδιού ή μιας γυναίκας από τον κύκλο των συγγενών σας, θα απαιτήσει την προσοχή σας. Μπορεί επίσης να υπάρξουν και άλλες ανησυχίες (για τη δουλειά, το σχολείο, τις οικογενειακές σχέσεις κλπ.). Οι γυναίκες σε ενδιαφέρουσα, θα πρέπει να αποφεύγουν κάθε είδους εργασία σήμερα – σωματική και πνευματική.

Μια απροσδόκητη σύγκρουση θα σας κάνει να σκεφτείτε πόσο γρήγορα αλλάζουν οι άνθρωποι. Σήμερα αποφύγετε να σκεφτείτε γεγονότα από το παρελθόν, που σχετίζονται με ανεπίλυτα θέματα ή κακές σχέσεις. Μην σκεφτείτε καν να επιστρέψετε σε αυτές, με την ελπίδα να αλλάξει κάτι. Το μόνο που θα κερδίσετε θα είναι απογοήτευση, θλίψη και πόνο. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει αναπάντεχα συναισθήματα, που σχετίζονται με κάποιο φλερτ στον χώρο εργασίας ή μια νέα φιλική σχέση μέσω ενός ιστότοπου γνωριμιών.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα λάβετε αντικρουόμενες πληροφορίες για θέματα που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Τώρα θα είναι σημαντικό να μην βιαστείτε να αντιδράσετε. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να επεξεργαστείτε τα πράγματα ή να σκεφτείτε. Τυχόν συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα δεν θα διαρκέσουν πολύ, αλλά μπορείτε ακόμα να τις αποφύγετε. Ίσως χρειαστεί να μεταφέρετε κάποια δυσάρεστα νέα σε κάποιον.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Ένα συμβάν στην οικογένεια κάποιων φίλων σας, θα αποτελέσει αφορμή για συζητήσεις μαζί τους. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Μην υποβαθμίζετε τη σημασία οποιασδήποτε πληροφορίας που θα λάβετε. Η μέρα φέρνει ενδιαφέρουσες σχέσεις με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα έχετε λόγο για να χαρείτε με μια εξέλιξη στις οικονομικές σας υποθέσεις. Φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από τις προσδοκίες σας και από το πόσο ρεαλιστικές είναι αυτές. Μην περιμένετε θαύματα, αλλά πραγματοποιήσιμα γεγονότα. Την Πέμπτη θα περιμένετε την επιβεβαίωση μιας πρότασης ή μιας πρόσκλησης που έχετε κάνει. Θα εκπλαγείτε από τα λεγόμενα ενός ατόμου που γεννήθηκε στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα χρειαστεί να επιλύσετε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με κάποιο συγγενή ή γείτονα. Προβλήματα που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, δεν θα επιλυθούν ούτε σήμερα. Σε γενικές γραμμές, η Πέμπτη είναι μια μέρα κατά την οποία θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σας ή στο σπίτι σας. Ό,τι και αν συνεπάγονται αυτές οι αλλαγές, δεν θα υπόκεινται σε προσαρμογές και μάλλον δεν θα είναι αναπάντεχες. Σήμερα αποφύγετε να αναζητήσετε την ρίζα των προβλημάτων σας. Η εξυπνότερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε, είναι να κάνετε συμβιβασμούς και να προχωρήσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments