Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (5/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (5/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (5/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (5/9/19).

Κριός 

Θα διαπιστώσεις, πως ενώ ξέρεις ξεκάθαρα τι θέλεις να πεις στον εραστή σου, θ’ ανακαλύψεις πως αυτό που θα προκύψει, θα είναι πολύ διαφορετικό. Αυτό θα οφείλεται στην ανάγκη να αλλάξεις την προοπτική στην ερωτική σου ζωή, που συνδέεται με το σημείο που θέλεις να τονίσεις. Η υιοθέτηση ενός πιο ανοικτού και δεκτικού μυαλού, θα μπορούσε να σε βοηθήσει να απλοποιήσεις το μήνυμά σου.

Ταύρος

Είναι πιθανό πως αν δεν κάνεις συγκεκριμένες ερωτήσεις, θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με ασαφείς πληροφορίες, στα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μπορεί να είναι μια στιγμή, που μιλάς ανοιχτά και θέλεις το ίδιο και από το άτομο, που σ’ ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση, θα χρειαστεί να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σου, για το μέλλον της σχέσης σας. Πίστεψε πως αυτή η κατάσταση με το ταίρι σου, δεν θα κρατήσει για πολύ.

Δίδυμοι

Αν με το σύντροφό σου σκεφτήκατε μαζί, ένα κοινό σχέδιο, τότε αυτό που φαινόταν απλό, θα αποδειχτεί τελικά, σύνθετο. Ναι, αυτό αναπόφευκτα είναι απογοητευτικό, αλλά μην αφήνεις την απογοήτευσή σου να προσθέσει, στα προβλήματα. Η απώλεια της ηρεμίας σου, θα δημιουργήσει περισσότερες καθυστερήσεις και επιπλοκές. Γι’ αυτό καλύτερα προσπάθησε να είσαι μέρος της λύσης.

Καρκίνος

Μια διαχωριστική γραμμή για τον προσωπικό σου χώρο μπορεί να γίνει θέμα, αλλά προσπάθησε να μη δημιουργηθεί, μεγάλο πρόβλημα. Είναι δύσκολο να διαπιστώσεις, αν ανησυχείς για το πέρασμα αυτής της γραμμής ή για την εισβολή στο χώρο σου, από κάποιον με τον οποίο έχεις μια στενή σχέση αλλά δεν είναι ο εραστής σου, που σε εκτιμά και σου δίνει την το χώρο που χρειάζεσαι. Όμως να είσαι σίγουρη πως ό,τι φαίνεται περίπλοκο ή αβέβαιο – σε οποιοδήποτε σενάριο- θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Λέων

Μπορείς να υιοθετήσεις μια πιο πρακτική προσέγγιση στα ερωτικά σου θέματα χωρίς να είναι υπερβολικά επιστημονικός, ο τρόπος σου. Μπορεί να υπάρξει μεγάλη έμπνευση για ένα ερωτικό στόχο…. αλλά αν χαθείς στις ονειροπολήσεις σου, θα είναι μάλλον απίθανο να μπορέσεις να κάνεις τα απαραίτητα βήματα, για να το πετύχεις. Η πρόοδος εξαρτάται από το γεγονός, ότι δείχνεις προθυμία να συνεννοηθείς και να κάνεις προσεκτικά βήματα, ώστε να πραγματοποιήσεις τη φαντασίωσή σου.

Παρθένος

Αν πιστεύεις πως οι θεοί της αγάπης αποφάσισαν να σου δώσουν ένα διάλειμμα ή να γίνουν πιο υποστηρικτικοί, τότε είναι μάλλον ακριβής η εκτίμησή σου, αυτή τη στιγμή. Είναι πιθανό το σπίτι, η οικογένεια ή τα επαγγελματικά θέματα που έχουν απορροφήσει την προσοχή σου πρόσφατα, ν’ αρχίσουν να εξασθενούν… και να σου επιτρέψουν να εστιάσεις σε ό,τι θέλει η καρδιά σου. Το να ξέρεις, τι θέλεις στο όνομα της αγάπης, μπορεί να αναζωογονήσει και να βελτιώσει το κέφι σου.

Ζυγός

Η πραγματικότητα ν’ αντιμετωπίσεις τις πιο κοσμικές πτυχές της ζωής σου, θα σκάσει τη φούσκα όλων των ερωτικών φαντασιώσεών σου, αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, θα νιώσεις σαν να πίεσε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, που αισθάνεσαι ότι μπορεί να φέρει περισσότερο πάθος, περιπέτεια και σέξι αυθορμητισμό στον κόσμο σου. Αν πιστεύεις, πως έφτασε η ώρα για να εξερευνήσεις νέες ρομαντικές δυνατότητες, τότε, απλά….. αναζήτησέ τες.

Σκορπιός

Πιθανότατα γνωρίζεις ένα δυο πράγματα σχετικά με την ισχυρογνωμοσύνη, αλλά μπορεί να εκπλαγείς με το γεγονός, πως βρήκες το μάστορά σου, στο πρόσωπο του εραστή σου, αυτή τη στιγμή. Αν εμπλέκεται σε κάτι που δεν σου αρέσει, τότε θα νιώσεις έντονη επιθυμία να του ξεκαθαρίσεις την άποψή σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν, να προετοιμάσεις τα λόγια σου, πριν του μιλήσεις. Αν θέλεις να παρουσιάσεις μια στεγανή υπόθση, τότε αφιέρωσε λίγο χρόνο για να τονίσεις την άποψή σου.

Τοξότης

Το να θέλεις να αποστασιοποιηθείς από μια σχέση, δεν είναι το ίδιο με το να αγνοείς ή να τρέχεις μακριά από αυτή. Μπορεί να είσαι επηρεασμένη από τη συγκεχυμένη ενέργεια που επηρεάζει τις ερωτικές σου υποθέσεις. Αν νιώθεις πως θα είναι σοφή κίνηση ν’ αποσυνδεθείς μέχρι να περάσει, τότε είναι πολύ λογική η απόφασή σου. Οι αποφάσεις για ορισμένες καταστάσεις, ή η ανάληψη δράσης, δεν χρειάζεται να γίνουν αμέσως. Οποιαδήποτε αλλαγή θέλεις να κάνεις, μπορεί να γίνει με τους όρους και τους ρυθμούς σου.

Αιγόκερως

Αν αισθανθείς πως ο εραστής σου ακούει τα μισά απ’ όσα του λες ή καταβάλλει μικρή προσπάθεια για να σε καταλάβει, τότε παρ’ το σαν σημάδι πως πρέπει να κάνεις μαζί του, μια ειλικρινή συζήτηση. Ίσως χρειαστεί να επιστρέψεις στα βασικά για να του εξηγήσεις ακριβώς γιατί σκέφτεσαι όπως σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι όπως αισθάνεσαι. Αλλά αν πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια, τότε είναι σημαντικό να μιλήσεις, με αδιάλλακτο τρόπο.

Υδροχόος

Αν ο εραστής σου, σου εκμυστηρευτεί κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες, τότε ίσως πρέπει να καταβάλλεις συντονισμένη προσπάθεια, για να κρατήσεις το μυστικό. Μην θεωρήσεις πως αν το πεις σε ένα δυο άλλους, δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Είναι πολύ πιθανό, η προδοσία της εμπιστοσύνης του αγαπημένου σου, να έχει σημαντικές επιπτώσεις.

Ιχθύες

Αν θέλεις να βρεις σέξι ιδέες για να περάσεις όμορφα στη σχέση σου, τότε ρίξε μια ματιά σε ό,τι βίωσες στο παρελθόν. Μπορεί κάτι να επιχειρήθηκε για μια και μοναδική φορά ή μια ιδέα να δημιουργήθηκε εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν προχώρησε. Τώρα όμως έχεις την ευκαιρία, να κάνεις κάτι πολύ συναρπαστικό. Αν μπορείς να την εκμεταλλευτείς και να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, τότε μπορεί να δεις το ξεκίνημα, ενός νέου ρομαντικού κεφαλαίου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments