Αθλητισμός

Super League: Κρίσιμη η επόμενη αγωνιστική για δύο προπονητές

Super League: Κρίσιμη η επόμενη αγωνιστική για δύο προπονητές
Super League: Πολλές οι πιθανότητες για να υπάρξει νέα αλλαγή δεδομένων σε δύο πάγκους της κατηγορίας.

Super League: Μπορεί να μην έχουμε το… καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά σίγουρα, διαθέτουμε το πιο… αγχωτικό, όσον αφορά τους προπονητές. Οι πάγκοι των περισσότερων ομάδων της Super League είναι “ηλεκτρικοί”, με αρκετούς τεχνικούς να μη γνωρίζουν… τι τους ξημερώνει, έπειτα από ένα κακό αποτέλεσμα. Τρανό παράδειγμα αποτελεί και η εκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος, όπου πέντε προπονητές δεν κατάφεραν να προλάβουν… όχι την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, αλλά ούτε το πρώτο κουδούνι των σχολείων! Πρώτος ήταν ο Γκόραν Πέτρις της ΑΕΛ. Ο Βούλγαρος τεχνικός, ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ στις 12 Μαΐου και απολύθηκε από την ομάδα του Αλέξη Κούγια, στις 8 Αυγούστου. Με απλά λόγια, έμεινε στη Λάρισα μόλις 88 μέρες και φυσικά δεν πρόλαβε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο επόμενος ήταν ο Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος προπονητής, ανέλαβε στις 28 Μαΐου, χρεώθηκε την τραγική εικόνα της Ένωσης στα προκριματικά του Europa League αλλά και στο παιχνίδι με την Ξάνθη στην πρεμιέρα και απολύθηκε στις 19 Αυγούστου. Παράλληλα, την έλευση του Σεπτέμβρη δεν πρόλαβαν στους πάγκους των ομάδων τους τόσο ο Μάκης Χάβος, που αποχώρησε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και ο Άκης Μάντζιος, που έφυγε από τον Πανιώνιο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τουλάχιστον ο τελευταίος, πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο του ιστορικού για 270 ημέρες, έχοντας αναλάβει τον Δεκέμβριο του 2018. Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί επίσης και ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την ήττα από τον Βόλο.

Για ποιους… χτυπάει η καμπάνα;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, οι… εκπλήξεις δεν έχουν σταματήσει. Η επόμενη αγωνιστική μπορεί να οδηγήσει κι άλλον προπονητή στην πόρτα της εξόδου. Υπάρχουν δύο υποψήφιοι.: ο ένας θα τα βροντήσει μόνος του αν του προκύψει νέα γκέλα. Έτσι λένε όσοι τον ξέρουν. Ο δεύτερος θέλει να το παλέψει, αλλά οι γνώμες μέσα στα αποδυτήρια δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Όχι μόνο λόγω αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως επειδή οι παίκτες αισθάνονται σύγχυση από τις οδηγίες και τις αλλαγές του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments