Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Αθηνά Οικονομάκου: Η ηθοποιός επέστρεψε στην Αθήνα και μας δείχνει το …πραγματικό της πρόσωπο.

Αθηνά Οικονομάκου: Η Αθηνά Οικονομάκου αδιαμφισβήτητα είναι μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της εγχώριας showbiz, λαμβάνοντας πολλές χιλιάδες likes στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα πολύ συχνά στα social media. Η ηθοποιός σχεδόν καθημερινά μας ενημερώνει μέσω του instagram για τη ζωή της τα γυρίσματα της σειράς που συμμετέχει και πολλά άλλα. Αυτή την περίοδο ο λογαριασμός της έχει κατακλυστεί με φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της, στις περισσότερες από τις οποίες είναι μακιγιαρισμένη.

Υπάρχουν όμως και στιγμές, που η Αθηνά Οικονομάκου μας έχει καλημερίσει άβαφη και χωρίς ίχνος απολύτως φίλτρο. Η αλήθεια είναι πως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι τόσο αρμονικά και που δεν χρειάζεται μακιγιάζ. Αυτή τη φορά, χωρίς ίχνος κόμπλεξ, ανέβασε ένα instastory, στο οποίο μας δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ.

Το μήνυμα της ηθοποιού είναι πως τα αψεγάδιαστα πρόσωπα που βλέπουμε σε αναρτήσεις στο Instagram αλλά και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ψεύτικες εικόνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments