Πολιτική

Άλλος άνθρωπος ο Πάνος Καμμένος: Απίστευτο πόσα κιλά έχει χάσει

Άλλος άνθρωπος ο Πάνος Καμμένος: Απίστευτο πόσα κιλά έχει χάσει
Ο Πάνος Καμμένος έχει χάσει αρκετά κιλά μετά από σκληρή δίαιτα που επέβαλε στον εαυτό του και έχει γίνει άλλος άνθρωπος.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι δημοσιογράφοι αλλά και περαστικοί βρέθηκαν σήμερα (6/9) έξω από το κτήριο της Εισαγγελίας Διαφθοράς, βλέποντας τον Πάνο Καμμένο. Ο πρώην υπουργός Άμυνας κλήθηκε να καταθέσει μετά τις καταγγελίες του για παρανομίες με τις βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών. Αλλά, μόνο οι πολύ… υποψιασμένοι φαντάστηκαν ότι πίσω από το υπέρκομψο μαύρο κοστούμι και τα μαύρα pilot γυαλιά, ήταν ο πρώην υπουργός Αμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος φαινόταν εντελώς άλλος άνθρωπος, καθώς τα παραπανίσια κιλά που διέθετε έχουν εξαφανιστεί πλήρως. Ως γνωστόν, ο Πάνος Καμμένος έχει χάσει πάρα πολλά κιλά, ύστερα από σκληρή δίαιτα που ακολούθησε αλλά- σύμφωνα με πληροφορίες- και μια αισθητική επέμβαση, που του επέτρεψε να μην ξαναπάρει τα κιλά.

Πάνος Καμμένος: Τι δήλωσε μετά την κατάθεση του

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, ο κ. Καμμένος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Ξεκίνησε η προκαταρκτική για τον διαγωνισμό του υπουργείου Εξωτερικών για τις βίζες. Χαίρομαι που ανέλαβε η συγκεκριμένη εισαγγελία γιατί έχει την εμπειρία και τα μέσα σε θέματα διαφθοράς. Είμαι βέβαιος ότι θα προκύψουν ενδιαφέροντα στοιχεία και ποινικά και εθνικά και πολιτικά. Η κατάθεσή μου ήταν η αρχή. Προσκόμισα αρκετά στοιχεία και θα συνδράμουμε με όποια στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Ερωτηθείς για το εάν εκτιμά πως η συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να οδηγηθεί στη Βουλή, ο πρώην υπουργός τόνισε: «Οι υποθέσεις που πάνε στη Βουλή οδηγούνται εκεί για να υπάρξει συγκάλυψη των αδικημάτων. Ας ξεκινήσει η έρευνα για τα υπηρεσιακά στελέχη και αν προκύψουν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα, τότε, ας πάει στη Βουλή».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καμμένος είναι ο πρώτος μάρτυρας που κλήθηκε από την εισαγγελία να καταθέσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα προτείνει σειρά μαρτύρων στην εισαγγελία για να καταθέσουν, ανάμεσά τους και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments