Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης: Λίγο μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, για τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ. Στις 19:00 θα ενημερωθεί από στελέχη της Fraport για την πρόοδο των έργων στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και στις 19:30 θα συναντηθεί με την Εθνική Ομάδα Τυφλών. Στη συνέχεια, στις 20:45 θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Αύριο Σάββατο και ώρα 10:00 θα συναντηθεί με το ΔΣ της ΔΕΘ και το ΔΣ των εργαζομένων της ΔΕΘ και στις 10:30 θα επισκεφθεί περίπτερα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Στις 13:20 θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Στις 20:00 θα μιλήσει στο Βελλίδειο, ενώ την Κυριακή στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα παρουσιάσει συγκεκριμένες παρεμβάσεις σε διάφορους τομείς και θα αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια το κυβερνητικό σχέδιο, με κεντρικό σύνθημα «ανάπτυξη για όλους», το οποίο περιλαμβάνει τολμηρές πρωτοβουλίες αλλά και το ξεμπλοκάρισμα σειράς μεγάλων επενδύσεων οι οποίες θα δημιουργήσουν δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Το σχέδιο “ανάπτυξη για όλους” δεν θα προκύψει μόνο από τις μεγάλες, εμβληματικές επενδύσεις, αλλά όπως αναμένεται να τονίσει ο Πρωθυπουργός, θα είναι το αποτέλεσμα της εφαρμογής του μεταρρυθμιστικού σχεδίου για την ανόρθωση της μεσαίας τάξης και των πλέον αδύναμων στρωμάτων που ήδη υλοποιείται. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι οι μεγάλες μειώσεις του ΕΝΦΙΑ, οι οποίες έγιναν πράξη ένα χρόνο νωρίτερα από το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα. Τα μειωμένα εκκαθαριστικά που έφτασαν σε εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων πιστοποίησαν τη μετάβαση από την εποχή των ψεύτικων υποσχέσεων, στην εποχή των αποτελεσμάτων, της συνέπειας και της εμπιστοσύνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου

  • 18:00 Αναχώρηση από αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για Θεσσαλονίκη
  • 19:00 Ενημέρωση από στελέχη της Fraport για την πρόοδο των έργων στο αεροδρόμιο (Δεν θα υπάρχει δημοσιογραφική κάλυψη)
  • 19:30 Συνάντηση με την Εθνική Ομάδα Τυφλών κατά τη διάρκεια της Προπόνησής τους (Δεν θα υπάρχει δημοσιογραφική κάλυψη)
  • 20:45 Συνάντηση με Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα (ξενοδοχείο «ΜΕΤ»)
  • 21:30 Συνάντηση με δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο «Electra Palace»

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

  • 10:00 Συνάντηση με το ΔΣ της ΔΕΘ και το ΔΣ των εργαζομένων της ΔΕΘ
  • 10:30-13:15 Επίσκεψη σε περίπτερα της ΔΕΘ
  • 13:20 Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (TAP 2 OPEN Bootcamp)
  • 20:00 Ομιλία Πρωθυπουργού στο Βελλίδειο

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

  • 13:00 Συνέντευξη Τύπου Πρωθυπουργού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments