Πολιτισμός

Adele: Μετά το διαζύγιο ετοιμάζει τον επόμενο δίσκο της

Adele: Μετά το διαζύγιο ετοιμάζει τον επόμενο δίσκο της
Adele: H γνωστή τραγουδίστρια έχει ήδη δημιουργήσει πολλά τραγούδια για το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ της.

Adele: Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια από τον τελευταίο της άλμπουμ το «25» και η Adele έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει τον επόμενο δίσκο της. Η Βρετανίδα ερμηνεύτρια κατοικεί πλέον στο Λος Άντζελες μαζί με το γιο της, Angelo και απολαμβάνει κάθε καλή είδηση που έρχεται στη ζωή της.

«Έχει την επιμέλεια του παιδιού μαζί με τον Simon (τον πρώην σύζυγό της) και φαίνεται πως τα πηγαίνουν καλά και περνάνε επίσης χρόνο μαζί στο Λος Άντζελες. Ο περίγυρος της κατακλύζεται με πιστές φίλες που ακολουθούν τον ίδιο ιδιωτικό τρόπο ζωής με εκείνη. Έχει την καλύτερη προσωπικότητα και είναι πολύ ζεστή και γενναιόδωρη», δηλώνει στο περιοδικό «People» πηγή που δεν κατονομάζεται.

«Σίγουρα ετοιμάζεται τόσο πνευματικά όσο και σωματικά να προωθήσει τη νέα μουσική της. Φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί αργότερα αυτή τη χρονιά. Λέει ότι το τελευταίο έτος ήταν πολύ δύσκολο και στο παρελθόν έχει πει ότι η δημιουργία νέας μουσικής είναι ψυχοθεραπεία. Μπορείτε να πείτε ότι είναι έτοιμη να τη μοιραστεί με το κοινό της», προσθέτει η ίδια πηγή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments