Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (6/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (6/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (6/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (6/9/19).

Κριός

Θα λάβεις κάποιες καθησυχαστικές πληροφορίες, που θα σε βοηθήσουν να αποδεχτείς τις ερωτικές σου υποθέσεις, όπως είναι. Είναι επίσης πιθανό πως με πεσμένες τις άμυνές σου, η επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, βελτιώνεται. Θα ανακαλύψεις ότι η ενέργεια που επένδυσες για να προετοιμαστείς, θα επικεντρωθεί και θα εφαρμοστεί με πολύ συναρπαστικούς κι ευχάριστους τρόπους!

Ταύρος

Ένα πιο ανοιχτό και δεκτικό μυαλό στα ερωτικά σου, θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη αισιοδοξία, για τις τρέχουσες συνθήκες, σε όλο το φάσμα των σχέσεων σου. Αν είσαι ελεύθερη και ανησυχείς για το πώς οι φίλοι ή η οικογένεια θα μπορούσαν να αποδεχθούν ή να εγκρίνουν κάποιον, τότε θα ανακαλύψεις, ότι οι φόβοι σου ήταν αβάσιμοι. Αν είσαι σε σχέση και αναρωτιέσαι αν ο αγαπημένος σου υποστηρίξει μια ιδέα σου ή ένα σχέδιο, τότε με ευχαρίστηση θ’ ανακαλύψεις, πόσο πολύ θα το αγκαλιάσει.

Δίδυμοι

Παρόλο που μπορεί να αισθάνεσαι πώς αλλάζουν οι περιστάσεις ή πώς γίνονται ρομαντικές, προσπάθησε καλύτερα να επικεντρωθείς στα οφέλη των αλλαγών, παρά στην ίδια την αλλαγή. Μπορεί να ανησυχείς πιστεύοντας ότι θα χάσεις, εξαιτίας των αλλαγών που συμβαίνουν, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ωστόσο, ένα καινούργιος δρόμος προόδου, προσφέρει περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια και για τους δυο σας.

Καρκίνος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε τα μάτια και τα αυτιά σου, πιθανώς να μη σε ξεγελούν, σχετικά με την επικοινωνία ή την αλληλεπίδρασή σου, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Μπορεί να εκτιμήσεις τον τρόπο με τον οποίο τα πάντα διατηρούνται σε ένα χαλαρό επίπεδο! Αλλά μπορεί επίσης να αναρωτιέσαι, αν κάποιες σκέψεις και συναισθήματα τρέχουν βαθύτερα, από ό, τι το άτομο που σ’ ενδιαφέρει, αφήνει να φανούν. Προς το παρόν, κράτησε αυτή τη σκέψη. Θα έχεις την απάντησή σου, σύντομα.

Λέων

Μπορεί να είναι μια εποχή που αξιολογείς τις ρομαντικές προτεραιότητες και τις σχέσεις σου… και ανακαλύπτεις ότι η στενή φυσική επαφή, βρίσκεται πιο κάτω στη λίστα… από ό, τι συνήθως. Μπορεί να δώσεις όμως μια αξιοσημείωτη έμφαση στην συναισθηματική υποστήριξη, τη φιλία και τη συντροφικότητα. Ξέρεις πως εσύ και το ταίρι σου, μπορείτε να φτιάξετε μια φανταστική ομάδα. Ίσως είναι καιρός λοιπόν, να προωθήσεις περαιτέρω, αυτή την ιδέα.

Παρθένος

Η αγάπη και ο ρομαντισμός θα μπορούσαν να έχουν μια προσωπική αίσθηση αυτή τη στιγμή. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μπορεί να υπάρχει κάτι συναρπαστικό που θα σου τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση, τότε με το σύντροφό σου θα αποφασίσετε να μποϋκοτάρετε την κοινωνική σκηνή και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο ή προσοχή ο ένας στον άλλο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ερωτική σου ζωή, είναι δική σου δουλειά. Κάνε λοιπόν, ό, τι νιώθεις πως είναι σωστό!

Ζυγός

Τα ερωτικά σου θέματα, μπορεί να έχουν ασυνήθιστες εξελίξεις αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσες ακόμη να εκπλαγείς η ίδια με τον εαυτό σου, για το πώς η μη παραδοσιακή ή ανορθόδοξη προσέγγιση σου, σου αρέσει περισσότερο, από την πεπατημένη. Η ώθηση να πειραματιστείς εξαιτίας αυτού, θα ενταθεί. Αλλά άφησε τον εαυτό σου, να καθοδηγηθεί από την περιέργειά σου. Σύντομα θα ξέρεις, αν θα περάσεις μια γραμμή ή θα υπερβείς ένα στόχο.

Σκορπιός

Μια παράξενη αλλαγή στα ερωτικά σου, θα σε κάνει ν’ αναγνωρίσεις πως σου λείπει το χάος και η αστάθεια που αντιμετώπιζες για περισσότερο από ένα χρόνο. Μπορεί να υπήρχε κάτι τολμηρό ή συναρπαστικό με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, που αντιμετώπισες. Αλλά τώρα που τα πράγματα γίνονται πιο ήσυχα – μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους- μπορεί να νιώθεις, πως χάθηκε η μαγεία. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα κάποια μικρο-εμπόδια, μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου….οπότε μην αρχίσεις από τώρα, να νιώθεις εφησυχασμένη!

Τοξότης

Μια ένδειξη, ότι κάτι κινείται προς τα εμπρός ευχάριστα με τα ερωτικά σου θέματα, μπορεί να απέχει πολύ από τη λεπτότητα. Ό, τι συμβαίνει, θα μπορούσε να είναι τόσο έντονο, ώστε να μην έχεις καμία επιφύλαξη για το πώς πρέπει να απαντήσεις ή για ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή σου. Πρόσεξε μη χάσεις όμως εξαιτίας της έντασής σου , μια πολύ σπάνια ευκαιρία. Οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε κι αν είναι…. μπορεί να μεταμορφώσει την ευτυχία σου.

Αιγόκερως

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μπορεί να υπάρχει κάτι που θα σου θυμίζει πως είσαι στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή και με το σωστό άτομο! Αν είσαι σε σχέση, τότε η επιτυχία του εραστή σου, μπορεί να αποτελέσει αιτία για μια όμορφη γιορτή. Αν είσαι σόλο, τότε τα εγκάρδια συγχαρητήριά σου σε κάποιον για ένα επίτευγμά του, θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι ξεχωριστό.

Υδροχόος

Ίσως οι προσωπικές σου φιλοδοξίες ενισχύονται όσον αφορά τα ενδιαφέροντα ή τις επιδιώξεις σου, εκτός της σφαίρας των ερωτικών σου. Ωστόσο, σύντομα θα μάθεις τα οφέλη για τον ρομαντισμό ή την ερωτική σου ζωή, επιτυγχάνοντας έναν μεγάλο στόχο. Αν έχεις ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, άλλο τόσο θα ενισχύεται και η ελκυστικότητά σου! Απελευθέρωσε αυτή την ενέργεια, με διακριτικότητα και υπευθυνότητα.

Ιχθύες

Συνεχίζεται η έμφαση στον αισθησιακό παράγοντα, που βασίζεται στα υπέροχα αισθήματα που έχεις μέσα σου και φαίνονται και στον κόσμο γύρω σου. Μάλλον έχεις αρχίσει να λειτουργείς προστατεύοντας τον εαυτό σου. Ή αποφάσισες πως θέλεις να είσαι ό,τι καλύτερο, για τα μάτια του εραστή σου! Να είσαι σίγουρη, πως η προσπάθεια που κάνεις να δείχνεις σέξι, θα ενισχύσει την ελκυστικότητά σου, πάρα πολύ!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments