Αθλητισμός

Μπρούνο Σάντας: Δεν τον ξεχνάει ο Ολυμπιακός

Μπρούνο Σάντας: Δεν τον ξεχνάει ο Ολυμπιακός
Μπρούνο Σάντας: Η περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή εξακολουθεί να απασχολεί τους "ερυθρόλευκους".

Μπρούνο Σάντας: Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ορισμένες κινήσεις την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Μπορεί να υπάρχει περιθώριο για την ελεύθερη αγορά μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά θεωρείται απίθανο να κινηθούν οι Πειραιώτες για κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα σταματήσουν να παρακολουθούν κάποιες περιπτώσεις που αρέσουν στον Πέδρο Μαρτινς.

Μια από αυτές είναι ο Μπρούνο Σάντας που ανήκει στην Μπράγκα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήθελε τον 21χρονο στην ομάδα του. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως στο φινάλε των μεταγραφών επιχείρησε να τον φέρει στο λιμάνι. Σύμφωνα με τους τοπικά ΜΜΕ ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του, αλλά η Μπράγκα άργησε να απαντήσει με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Μπρούνο Σάντας: Τον τσεκάρει για το μέλλον ο Ολυμπιακός

Ο 21χρονος «άσος», όπως αναφέρει το «Sportime», δεν απομακρύνεται από τη λίστα του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και θα τον ήθελε στην ομάδα, κάτι που σημαίνει, ότι δεν αποκλείεται να γίνει ίσως μελλοντικά κάποια κίνηση για λογαριασμό του.

Ο Σάντας πέρυσι είχε συμφωνήσει με τη Μονακό όμως η μεταγραφή χάλασε λόγω ενός τραυματισμού που εντοπίστηκε στη διάρκεια των Ιατρικών εξετάσεων. Ο νεαρός έχει γεννηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 1997 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Έχει ύψος 1.79 μ. και είναι διεθνής με την Κ-21 της Πορτογαλίας με την οποία έχει έξι συμμετοχές και ένα γκολ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments