Αθλητισμός

Τζον Φαν’τ Σιπ: Η πρώτη επιβολή “ποινής” ως προπονητής της Εθνικής

Τζον Φαν’τ Σιπ: Η πρώτη επιβολή “ποινής” ως προπονητής της Εθνικής
Τζον Φαν'τ Σιπ: Το πρώτο... καψόνι του Ολλανδού προπονητή ως ομοσπονδιακός τεχνικός της "γαλανόλευκης".

Τζον Φαν’τ Σιπ: Μία ενδιαφέρουσα… παρασκηνιακή είδηση έφερε στο “φως” δημοσίευμα της LiveSport, σχετικά με τον Ολλανδό ομοσπονδιακό προπονητή και την τιμωρία που… επέβαλλε σε ποδοσφαιριστή της ομάδας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, Ο Φαν’τ Σιπ έβαλε στη λειτουργία της Εθνικής τους δικούς του κανόνες, οι οποίοι… δοκιμάστηκαν μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες.

Ο Ολλανδός προπονητής ζήτησε από τους διεθνείς να κατεβαίνουν από τα δωμάτια τους την προγραμματισμένη ώρα για να τρώνε μαζί και τους προειδοποίησε ότι όποιος αργούσε θα είχε συνέπειες. Πριν από το ματς με τη Φινλανδία ένας παίκτης καθυστέρησε λίγα λεπτά, ο Φαν’τ Σιπ του έκανε παρατήρηση και τον τιμώρησε. Ποια ήταν η… τιμωρία; Του ζήτησε να ανέβει σε μια καρέκλα να τραγουδήσει!

Ο Μπάρκας και οι σκάουτερ

Τις τελευταίες σεζόν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία στην καριέρα του. Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια ο ίδιος πέραν του ότι έχει πάρει… σπίτι του τη φανέλα βασικού στην «Ένωση», είναι και η πρώτη επιλογή κάτω από τα γκολπόστ της Εθνικής Ελλάδος. Ο ίδιος έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και κερδίζει συνεχώς πόντους και θέσεις στις λίστες των σκάουτερ ανά την Ευρώπη, οι οποίοι και παρακολουθούν την περίπτωση του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», αρκετά μάτια παρακολούθησαν τον Βασίλη Μπάρκα και στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Φινλανδία στο Τάμπερε, εκεί όπου η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με 1-0. Ο Μπάρκας προσελκύει εδώ και καιρό ξένους σκάουτερ οι οποίοι παρακολουθούν με σταθερή συχνότητα τις εμφανίσεις του διεθνούς ποδοσφαιριστή και φροντίζουν να ανανεώσουν το report για λογαριασμό του. Το σκάουτινγκ γίνεται με τον Μπάρκα αγωνιζόμενο όχι μονάχα με τα γάντια της Ένωσης, αλλά και με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments