Πολιτική

Ευκλείδης Τσακαλώτος: “Ο κύριος Μητσοτάκης θα διαπραγματευτεί σαν άλλος Sir Humphrey”

Ευκλείδης Τσακαλώτος: “Ο κύριος Μητσοτάκης θα διαπραγματευτεί σαν άλλος Sir Humphrey”
Ευκλείδης Τσακαλώτος: Το σχόλιο του πρώην υπουργού Οικονομικών στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ.

Ευκλείδης Τσακαλώτος: O πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, αντέδρασε μέσω facebook στα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, σχετικά με την πορεία της οικονομίας και δη για τα πλεονάσματα. Ο κ. Τσακαλώτος χρησιμοποίησε στην αναφορά του το παράδειγμα του Sir Humprey, ήρωα της πασίγνωστης σειράς του BBC “Yes, Prime Minister”, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “οι καλένδες αποκτούν νέο νόημα”.

Συγκεκριμένα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέφερε τα εξής στην ανάρτησή του: “Πλεονάσματα: Οι καλένδες αποκτούν νέο νόημα. Ο κ. Μητσοτάκης ως άλλος Sir Humphrey, θα διαπραγματευτεί σκληρά για τα πλεονάσματα, αλλά εν ευθέτω χρόνω, όταν και μόνο όταν όλοι οι παράγοντες έχουν ληφθεί υπόψη και δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν αρνητικοί παράγοντες και φυσικά με την επιφύλαξη των δεσμεύσεών μας και χωρίς να διαταράξει τις ισορροπίες”.

Η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου συνοδεύτηκε και από ένα απόσπασμα της βρετανικής σειράς.

Παρόμοια ανάρτηση είχε γίνει και πριν από μερικές ημέρες από τον πρώην υπουργό. Στις 30 Αυγούστου, είχε ανεβάσει στο προφίλ του ένα προεκλογικό σποτ της ΝΔ για να εμπλέξει στον σχολιασμό του και την Ωραία Κοιμωμένη: «Γιατί όμως θυμάμαι ότι, όταν στα σποτάκια έλεγε ότι διεκδικούμε χαμηλότερα πλεονάσματα (0:30 στο βίντεο), δεν είχε κάποιον αστερίσκο ότι αυτό θα συμβεί μόνο όταν (και αν) βρεθεί ο πρίγκηπας να φιλήσει την ωραία Κοιμωμένη για να ξυπνήσει;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments