Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (7/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (7/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Σάββατο (7/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Σάββατο (7/9/19).

  • κριός

Ίσως χρειαστεί να υιοθετήσεις περισσότερο μια φιλοσοφική στάση, στα ερωτικά σου τώρα. Ωστόσο, το επίπεδο της απαιτούμενης γείωσης, θα σε ενθαρρύνει επίσης να δεχτείς ότι η σχέση σου, μπορεί να ωφεληθεί από την επούλωση και τη θετική ενέργεια που την διαρρέει. Αυτό θα συμβεί αν ενθαρρύνεις τον εαυτό σου να έχει περισσότερη εμπιστοσύνη και να είναι πρόθυμος ν’ ανοιχτεί. Ξέρεις ότι μπορείς να το κάνεις!

  • ταύρος

Τα ερωτικά σου σήμερα, θα είναι πολύ σουρεαλιστικά, πράγμα που θα καταστήσει δύσκολο να εντοπίσεις τη γραμμή που υπάρχει, ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Ευτυχώς που υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να παραμείνεις προσγειωμένη, αναλογιζόμενη τον παθιασμένο σκοπό της καρδιάς σου που θα σε καθοδηγήσει στο επόμενο βήμα ή στην επόμενη κίνηση. Έχεις καινούργιες προοπτικές, γιατί υπάρχει ένας καλός λόγος. Ίσως, ήρθε η ώρα να δεις τι αποτελέσματα θα έχει, ένα μικρό ρίσκο!

  • δίδυμοι

Μπορεί να αισθανθείς, ότι έχεις επενδύσει άφθονη ενέργεια, σχεδόν σε κάθε άλλη περιοχή της ζωής σου, εκτός από την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Αυτό σου επιτρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε όσα είναι σημαντικά στην ερωτική σου ζωή, επειδή γνωρίζεις, πως το να εγκαταλείψεις το ρομαντισμό ή να τον παραμερίσεις, είναι λάθος. Παρακολούθησε πόσες ευθύνες θα δημιουργήσει, γιατί θα πιέσει την καρδιά σου με πάρα πολλούς τρόπους.

  • καρκίνος

Υπάρχει άφθονη θετική ενέργεια στην ερωτική σου ζωή τώρα, κι αυτό θα σε βοηθήσει να αποδεχτείς, πως δε χρειάζεται να επικεντρωθείς ή να καλλιεργήσεις μέσα σου, αβεβαιότητες ή αμφιβολίες. Παρόλο που θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποια σημεία στη σχέση σου, που σε κάνουν να παραμένεις προσεκτική. Ίσως επειδή είσαι πολύ επιλεκτική με τα χρονοδιαγράμματα, που εμπλέκονται με την πρόοδο που θα ήθελες να δεις. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, πως πρέπει να διαλέξεις το χρόνο και τον τρόπο που σου ταιριάζει!

  • λέων

Παρόλο που δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να αισθάνεσαι υπερευαίσθητη αυτή τη στιγμή, δε θα κάνεις καλό στον εαυτό σου, αν κοιτώντας στο παρελθόν εστιάσεις σε μια σχέση, που θα ήταν καλύτερα να την ξεχάσεις οριστικά. Μπορεί να πιστεύεις στο μυαλό και στην καρδιά σου, πως αυτό είναι περισσότερο σημαντικό, από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Τώρα είσαι σε μια καινούργια σχέση που εξελίσσεται…γι’ αυτό κοίτα μπροστά και δώσε την αμέριστη προσοχή σου.

  • παρθένος

Ο ενθουσιασμός σου για την ερωτική σου σχέση ή για ένα ερωτικό θέμα μπορεί να είναι αξιοθαύμαστη και σέξι σε ορισμένα επίπεδα. Εντούτοις, μπορεί να χρειαστεί να διασαφηνίσεις τον προορισμό σου, προτού κινηθείς προς μια κατεύθυνση, από την οποία δύσκολα θα μπορέσεις να επιστρέψεις. Έχεις άφθονο παθιασμένο δυναμικό τώρα. Απλά, προσπάθησε να επιβραδύνεις αρκετά, ώστε να λειτουργήσει υπέρ σου.

  • ζυγός

Θα διαπιστώσεις πως δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες, τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις ερωτικές σου αναζητήσεις…θα είναι απόλαυση! Ωστόσο, η ερωτική σου ζωή, μπορεί να ωφεληθεί περισσότερο αν είσαι ανοιχτόμυαλη και δεκτική στις δυνατότητες, αντί να προσπαθείς να τις περιορίσεις. Θα ανακαλύψεις πως υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στη σχέση σου, ενώ εσύ πίστευες πως είναι ακίνητη…σαν βράχος.

  • σκορπιός

Αν υπάρχει κάποια θεραπεία για την καρδιά σου τώρα, τότε μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσεις μόνη σου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα έχεις υποστήριξη από τους κοντινούς σου ανθρώπους και ιδιαίτερα από κάποιον συγκεκριμένο. Ωστόσο, για να συνδεθείς πραγματικά μ’ αυτό που χρειάζεται να θεραπευτεί και να προχωρήσει, είναι κάτι που μόνο εσύ μπορείς να κάνεις. Μια βαθιά και ειλικρινής συζήτηση με τον εαυτό σου, γι’ αυτό που θέλεις να απομακρύνεις, θα είναι το πρώτο βήμα, για να τα καταφέρεις!

  • τοξότης

Παρόλο που η προσπάθεια που καταβάλλεις είναι πολύ παθιασμένη, για να σημειωθεί πρόοδος στα ερωτικά σου, μπορεί ν’ αντικατασταθεί με φαντασία και να βρεθεί μια ισορροπία που θα κάνει το πάθος σου, δημιουργικό! Αυτό μπορεί επίσης να σε ωθήσει να απομακρυνθείς από το συνηθισμένο περιβάλλον μέχρι ν’ ανέβουν οι τόνοι στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Αν η σωματική επαφή δεν είναι πιθανή, τότε η πνευματική σύνδεση που σχηματίζεις τώρα με κάποιον, μπορεί να είναι εκτός εμβέλειας.

  • αιγόκερως

Μπορεί να υπάρχει κάτι καθησυχαστικό και εμπνευσμένο για την εμπιστοσύνη που θέλεις να δείξεις στη σχέση σου. Το γεγονός ότι είσαι διατεθειμένη να ρισκάρεις, είναι ξεκάθαρο τόσο στο μυαλό όσο και στην καρδιά σου πως είσαι διατεθειμένη να κερδίσεις και να έχεις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες για τη σχέση σου. Αν κάποια σχέδια, στόχοι ή όνειρα μέχρι πρόσφατα ήταν παραγκωνισμένα, τότε είναι ο κατάλληλος χρόνος, για ν’ αναζωογονηθούν. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να συνεχίσεις από εκεί που το άφησες, σε ό,τι αφορά τη σχέση σου.

  • υδροχόος

Ακόμα κι αν νιώθεις σίγουρη για την άφθονη φυσική σου ενέργεια, θ’ ανακαλύψεις πως το ρεζερβουάρ σου, άδειασε νωρίτερα από το αναμενόμενο. Δεν θα προσποιηθείς ούτε στον εαυτό σου, ούτε στο ταίρι σου, πως είσαι μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Αν ο αγαπημένος σου πρέπει να καταλάβει, γιατί θέλεις να επιβραδύνεις τα πράγματα ή να αφιερώσεις χρόνο για να επαναφορτιστείς συναισθηματικά φρόντισε ν’ αντισταθείς σε οποιαδήποτε τρελή παρόρμηση, να κάνεις τον υπεράνθρωπο. Βαλ’ τον απλά, στην εικόνα.

  • ιχθύες

Μπορεί να γνωρίζεις τη διαφορά ανάμεσα στο να παγιδευτείς από ενθουσιασμό και στο να βλέπεις ρεαλιστικά τα πράγματα, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Μπορεί να έχεις μεγάλες φιλοδοξίες για την ερωτική σου ζωή και παρόλο που οι δυνατότητες που προσφέρονται θα μπορούσαν να υπερβούν και τις πιο άγριες προσδοκίες σου, μόνο αν είσαι προσεκτική και προσγειωμένη θα δεις οφέλη. Η αγάπη μπορεί να σε τυφλώσει, και να μην προσέξεις κάποια λάθη ή κάποια ζητήματα, που αξίζουν περισσότερης προσοχής.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments