Αθλητισμός

Ολυμπιακός: 9ος σε τίτλους στον πλανήτη

Ολυμπιακός: 9ος σε τίτλους στον πλανήτη
Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στο top 10 των ομάδων με τους περισσότερους τίτλους στον κόσμο.

Ολυμπιακός: Για πολλούς οι “ερυθρόλευκοι” είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ανεξάρτητα με το τι πιστεύει ο καθένας, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τους περισσότερους εγχώριους τίτλους. Ωστόσο οι τίτλοι των Πειραιωτών είναι τόσο πολλοί που του δίνουν και παγκόσμιες διακρίσεις. Τα 75 τρόπαια του Ολυμπιακού τον φέρνουν στην 9η θέση με τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στον κόσμο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

Το σημείο που το δημοσίευμα μιλάει για τον Ολυμπιακό, αναφέρει πως είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα με 27 Κύπελλα και τι τη φανέλα τους έχουν φορέσει αστέρια όπως ο Ριβάλντο κι ο Τουρέ. Παράλληλα, οι… συνήθεις ύποπτοι, όπως Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκονται καν στην πρώτη πεντάδα, με την κορυφή να ανήκει στην Αλ Αχλί της Αιγύπτου, που έχει κατακτήσει 118 τρόπαια. Ακολουθούν στην δεύτερη και τρίτη θέση, η Ρέιντζερς (Σκωτία) με 115 και Νασιονάλ (Ουρουγουάη) με 113.

H λίστα που είναι 9ος ο Ολυμπιακός

Μπρούνο Γκασπάρ: Τον υπολογίζει για Βόλο ο Μαρτίνς

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στη χώρα μας, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να τον βάλει στο κλίμα της ομάδας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο Πορτογάλος μπακ βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Για την ακρίβεια είναι έτοιμος να δώσει ευκαιρίες στους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αν και δεν το συνηθίζει όπως έχει δείξει στο παρελθόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει με ικανοποίηση τον Μάξι Λοβέρα να έχει ικανότητες που δεν είναι κάποιος παίκτης μέχρι τώρα στου Ρέντη, ενώ θετική άποψη υπάρχει και για τον Μπρούνο Γκασπάρ που κάνει – αν και αθόρυβη – πολλή δουλειά με τους συμπαίκτες του. Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος, με ρίζες από την Αγκόλα μπακ, θα ντεπουτάρει στο παιχνίδι με το Βόλο για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments