Αθλητισμός

Ροντρίγκο Γκάλο: Σκέψεις στον Παναθηναϊκό για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Ροντρίγκο Γκάλο: Σκέψεις στον Παναθηναϊκό για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ
Ροντρίγκο Γκάλο: Ο Βραζιλιάνος μπακ παραμένει ελεύθερος και το όνομα του υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Ροντρίγκο Γκάλο: Ο Βραζιλιάνος μπακ ήρθε στη χώρα μας πριν από μερικά χρόνια για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Οι εμφανίσεις του ήταν εξαιρετικές κάτι που ανάγκασαν την ΑΕΚ να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα. Με τα “κιτρινόμαυρα” ο Γκάλο έγινε ένα από τα καλύτερα μπακ του πρωταθλήματος. Οι προπονητές, άλλαζαν στην Ένωση, αλλά ο έμπειρος αμυντικός παρέμενε βασικό στέλεχος της ομάδας. Μάλιστα, είχε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν από δυο χρόνια.

Το συμβόλαιο του 33χρονου με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι και μετά από εισήγηση του Μιγκέλ Καρντόσο, αποκτήθηκε στη θέση του ο Παουλίνιο Μότα. Παρά το γεγονός πως ο έμπειρος αμυντικός αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση, δεν έχει βρει ακόμα ομάδα. Σαν ελεύθερος έχει δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Η προτεραιότητα του Γκάλο είναι να μείνει και την νέα σεζόν στην Ελλάδα. Άλλωστε έχει περάσει ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας του στη χώρα μας.

Ροντρίγκο Γκάλο: Το σκέφτονται στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βραζιλιάνος έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό. Μπορεί οι “πράσινοι” να ψάχνουν για εξάρι, αλλά η εμπειρία και η ποιότητα του Γκάλο έχουν βάλει τους Νταμπίζα και Δώνη σε σκέψεις. Δεν αποκλείεται να γίνει μια κουβέντα εντός τη εβδομάδας. Αν οι δυο άντρες επιλέξουν να κινηθούν για τον 33χρονο, τότε δεν θα είναι δύσκολο να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν τις εξελήξεις για κεντρικό χαφ με την περίπτωση του Καμαβουάκα να κερδίζει πόντους.O 29χρονος «άσος», που έχει περάσει από τα μέρη μας, φορώντας την φανέλα του Παναιτωλικού τη σεζόν 2016-2017, ενδιαφέρει το «τριφύλλι» και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση, μιας και σύμφωνα με τη «Live Sport» κερδίζει συνεχώς πόντους. Ο ίδιος έμεινε ελεύθερος στις 2/9 από την Ντάρμσταντ, ύστερα από 39 συμμετοχής με 2 γκολ σε δύο αγωνιστικές περιόδους.

Το θετικό νέο για τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα είναι, ότι ο Κονγκολέζος έχει συμμετάσχει στην προετοιμασία της γερμανικής ομάδας, οπότε θα είναι έτοιμος να ενσωματωθεί άμεσα στο υπόλοιπο σύνολο, αν αποκτηθεί. Ο τεχνικός και ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» βασίζονται στην εμπειρία του από το ελληνικό πρωτάθλημα και τα στοιχεία του παιχνιδιού του, όπως το ύψος και η δύναμή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments