Αθλητισμός

Σάββας Παντελίδης: Η αναζήτηση και οι φήμες για τα δυτικά

Σάββας Παντελίδης: Η αναζήτηση και οι φήμες για τα δυτικά
Σάββας Παντελίδης: Ο Έλληνας κόουτς θα μπορούσε ήδη να έχει... στοχεύσει στην επόμενη δουλειά του, η οποία μπορεί να βρίσκεται στα... δυτικά του λεκανοπεδίου.

Σάββας Παντελίδης: Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, έπειτα από την παραίτησή του από τον Άρη, η οποία έγινε δεκτή από τον Θοδωρή Καρυπίδη, μετά την ήττα της ομάδας στον Βόλο από την ομώνυμη ομάδα. Ο Παντελίδης θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσει, προκαλώντας το λεγόμενο “ηλεκτροσόκ” στην ομάδα, ώστε να “αφυπνιστεί” έπειτα από τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός με τη Μόλντε αλλά και τον τρόπο που χάθηκε το ματς στον Βόλο.

Ο Σάββας Παντελίδης περιμένει να δει εάν θα υπάρξει κάποια πρόταση από το ελληνικό πρωτάθλημα, με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή” να αναφέρει σε δημοσίευμά του πως, ο επόμενος σταθμός του Παντελίδη, θα μπορούσε να είναι το Περιστέρι.

Σε περίπτωση που τεθεί θέμα αντικατάστασης του Γιάννη Αναστασίου (κάτι που δεν υπάρχει σαν σκέψη ως τώρα) και ο Παντελίδης παραμένει χωρίς δουλειά, κάποιοι στη Νίκαια βάζουν και στοίχημα υπάρχουν ορισμένοι που βάζουν και… στοίχημα πως αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του Ατρομήτου.

Κι αυτό αφού, οι ίδιες πηγές λένε, πως μία παλιά παρεξήγηση του Σάββα με τον Σπανό ξεπεράστηκε, όπως χαρακτηριστικά τονίζει το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments