Ελλάδα

Εξάρχεια: Οκτώ προσαγωγές για διακίνηση ναρκωτικών

Εξάρχεια: Οκτώ προσαγωγές για διακίνηση ναρκωτικών
Εξάρχεια: Η Δίωξη συνέλαβε οκτώ άτομα, στο πλαίσιο επιχείρησης που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής.

Εξάρχεια: Σε οκτώ προσαγωγές προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σε ειδική δράση για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, που πραγματοποίησε το μεσημέρι στην πλατεία Εξαρχείων. Σημειώνεται, ότι από τους προσαχθέντες οι έξι είναι αλλοδαποί και οι δύο Έλληνες. Παράλληλα, σε πεζοδρόμιο της πλατείας Εξαρχείων, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 53 γραμμαρίων. Για τον εντοπισμό των δραστών διενεργείται προανάκριση.

Το αφιέρωμα του Spiegel για τα ναρκωτικά στην Ελλάδα

Το ναρκωτικό σίσα εξαπλώνεται στην Ελλάδα με ραγδαίο ρυθμό, γράφει το γερμανικό περιοδικό Spiegel. Είναι γνωστό ως «κοκαΐνη των φτωχών», γιατί κοστίζει πέντε φορές λιγότερο. Η πολύ χαμηλή τιμή του ναρκωτικού είναι όμως και η αιτία που είναι άκρως επικίνδυνο, είχε επισημάνει σε αφιέρωμά του, το Spiegel.

«Μπρος από κάδο με σκουπίδια σε απόκεντρο δρόμο κάθεται ένα άνδρας ξεδοντιασμένος. Το πρόσωπό του είναι ωχρό και αποστεωμένο. Οι άνθρωποι περνούν από μπροστά του, όμως ο άστεγος, που μοιάζει με 60, αλλά είναι μάλλον μικρότερος, ούτε καν τους βλέπει. Τα γυάλινα μάτια του είναι καρφωμένα στα χέρια του, στη δόση, είναι υπόθεση λίγων δευτερολέπτων», περιγράφουν οι δύο ρεπόρτερ του Spiegel, στο πολυσέλιδο αφιέρωμα για την εξάπλωση του ναρκωτικού σίσα στην Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments