Ελλάδα

Φωτιά τώρα Μαραθώνας: Έγκαιρη η παρέμβαση της πυροσβεστικής

Φωτιά τώρα Μαραθώνας: Έγκαιρη η παρέμβαση της πυροσβεστικής
Φωτιά τώρα Μαραθώνας: Πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχή με ξερά χόρτα στον Μαραθώνα, με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής να είναι άμεση και αποτελεσματική.

Φωτιά τώρα Μαραθώνας: Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής σε περιοχή με ξερά χόρτα στον Μαραθώνα. Η έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής οδήγησε στην κατάσβεσή της, δίχως να υπάρξει απειλή για κατοικημένες περιοχές. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή είχαν ξεσπάσει αρκετές πυρκαγιές το τελευταίο διάστημα. Το βράδυ της 31ης Αυγούστου ξέσπασε φωτιά σε χαμηλή βλάστηση επί της οδού Ερμού, κοντά στην παραλία. Στο σημείο επιχείρησαν 21 πυροσβέστες, 5 οχήματα, 5 οχήματα ΜΕΤΠΕ, καθώς και εθελοντικά οχήματα.

Πυρκαγιά στη Σιθωνία και στο Γύθειο

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Κυριακής ξέσπασε πυρκαγιά και στην Σιθωνία Χαλκιδικής, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας. Στο σημείο επιχειρούν 23 άνδρες, 11 οχήματα και δύο αεροσκάφη, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. 

Παράλληλα,  16 πυροσβέστες, 8 οχήματα, 6 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 3 PZL επιχειρούν στην περιοχή “Καρβελάς” του Γυθείου, ώστε να αντιμετωπίσουν φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments