Διεθνή

Υπόθεση 26χρονης Ιόλης Χατζηλύρα: Βίντεο δείχνει ύποπτο για τον θάνατό της (vids)

Υπόθεση 26χρονης Ιόλης Χατζηλύρα: Βίντεο δείχνει ύποπτο για τον θάνατό της (vids)
Η 26χρονη Κύπρια, Ιόλη Χατζηλύρα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, γεμάτη μώλωπες και σχεδόν γυμνή στην Αυστραλία.

Στο πρόσωπο ενός άνδρα που “πιάστηκε” από κάμερα ασφαλείας, θεωρεί η αστυνομία στην Αυστραλία πως βρίσκεται η λύση για τη δολοφονία της Ιόλης Χατζηλύρα  Η Αστυνομία ψάχνει έναν 34χρονο άνδρα ο οποίος πιστεύεται ότι συνδέεται με την Ιόλη Χατζηλύρα η οποία βρέθηκε νεκρή το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Το σώμα της άτυχης νεαρής εντοπίστηκε σχεδόν γυμνό, γεμάτο αίματα και μώλωπες, από δημοτικούς υπαλλήλους που καθάριζαν το πάρκο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα πρόκειται για τον 34χρονο Bradley Edwards. Για να βοηθήσει στον εντοπισμό του η αστυνομία δημοσιοποίησε σχετικό βίντεο. Το βίντεο έχει τραβηχτεί την περασμένη Τρίτη στον δρόμο Adelaide στην Brisbane. Η αστυνομία θεωρεί ότι ο 34χρονος βρισκόταν στην περιοχή την ημέρα του περιστατικού. Η Χατζηλύρα ζούσε στα προάστια της πόλης Brisbane και ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Γεννήθηκε στην Κύπρο, καθώς η μητέρα της είναι Ελληνοκύπρια και ο πατέρας της Αυστραλός. Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο πριν από μερικά χρόνια και οι συγγενείς της ζούνε στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό αξιωματούχο, Tim Trezise, στο κορμί της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκαν αρκετοί μώλωπες, ενώ κάποια από τα ρούχα της αφαιρέθηκαν. Οι Αρχές εξετάζουν τους λόγους που η νεαρή βρισκόταν στο πάρκο, ενώ 24 ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή, η 26χρονη βρισκόταν στο Spring Hill.

Σοκάρει ο αδελφός της

Ο Αλέξανδρος Μιχάλης Χατζηλύρας, αδερφός της Ιόλης, ανέφερε στους Brisbane Times ότι τελευταία φορά είχε δει την αδερφή του το 2016, όταν είχε μετακομίσει μόνιμα στο Brisbane μαζί με τον πατέρα της. Να σημειωθεί ότι η μητέρα της έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο το 2014. «Ο πατέρας μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι η αστυνομία τον επισκέφτηκε τα μεσάνυχτα. Ήταν αναστατωμένος. Μου είπε να μην πω τίποτα στα άλλα μου αδέρφια. Ήμουν ο πρώτος που τηλεφώνησε γιατί είμαι ο μεγαλύτερος αλλά είμαι σίγουρος ότι και οι άλλοι το έμαθαν. Πήγα έξω, δεν ήθελα να είμαι μόνος», δήλωσε ο αδερφός της στο ίδιο μέσο.

«Τι σημαίνει ύποπτος θάνατος; Σημαίνει ότι είναι μάλλον ανθρωποκτονία;» ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηλύρας μετά την ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις ανακοινώσεις της Αστυνομία για το θάνατο της αδερφής του. Πάντως εξήγησε ότι δεν είχαν συχνή επαφή με την αδερφή του τα τελευταία χρόνια, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά, «είχε υιοθετήσει έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής και έγινε απόμακρη». «Εάν είχα μια ευκαιρία να της μιλήσω ξανά, θα της έλεγα ότι της έλεγα πάντα, και αυτό είναι να προσέχει τη ζωή της. Ήταν μια ευγενική ψυχή, απλώς απομακρύνθηκε», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι την τελευταία φορά που είχαν μιλήσει, τους είχε πει ότι ήθελε να γυρίσει πίσω στην Κύπρο. Δήλωσε επίσης ότι δεν θέλει να επικεντρώνεται στα «αρνητικά στοιχεία» για τη ζωή της αδερφής του αλλά θέλει να κρατήσει τις καλές αναμνήσεις. «Όταν της έκανες κάτι κακό, αυτή το συγχωρούσε πολύ εύκολα. Της άρεσαν τα αξεσουάρ, όλα τα γυναικεία πράγματα. Ήταν πολύ καλή, ένα ελεύθερο πνεύμα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, αλήθεια», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments