Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις της Κυριακής (8/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις της Κυριακής (8/9/19)
Ερωτοσκόπιο: Αναλυτικά προβλέψεις της Κυριακής (8/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Αναλυτικά οι προβλέψεις της Κυριακής (8/9/19)

Κριός

Μια συγκεκριμένη κατάσταση με τον/τη σύντροφό σας μοιάζει περίπλοκη – επειδή έτσι είναι. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη σε εσάς.

Εν ευθέτω χρόνο θα μάθετε όσα χρειάζεται να ξέρετε, αλλά προς το παρόν κάντε υπομονή.

Ταύρος

Να είστε γενναιόδωροι με την αγάπη σας σήμερα. Τα τρυφερά σας αγγίγματα και τα γλυκόλογά σας θα στείλουν τον/την αγαπημένο/η σας στον έβδομο ουρανό. Όταν τους κάνετε να αισθάνονται τόσο όμορφα, να είστε βέβαιοι ότι θα σας το ανταποδώσουν με τον ίδιο τρόπο.

Δίδυμοι

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να ρίξετε μια ματιά στα οικονομικά σας, και ειδικά στα κοινά σας έξοδα με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν ξέρετε πού πάνε τα χρήματα σας θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερες επιλογές.

Καρκίνος

Σήμερα δείξτε στον/στην αγαπημένο/η σας πόσο καλά μαγειρεύετε – ή αφήστε να σας δείξουν εκείνοι τις ικανότητές τους στην κουζίνα! Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, το να απολαύστε ένα καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό είναι ο τέλειος τρόπος για να κλείσει μια δύσκολη μέρα.

Λέων

Όταν βάζετε κάτι στο μυαλό σας, τίποτα δεν σας σταματά. Τώρα στο επίκεντρο της ζωής σας βρίσκεται η σχέση σας και θα κάνετε ο,τιδήποτε είναι απαραίτητο για να ευδοκιμήσει. Οι προσπάθειες σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Παρθένος

Επιτέλους πέφτει άπλετο φως σε μια κατάσταση που σας προκαλούσε σύγχυση. Τώρα που έχετε αρχίσει να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, συζητήστε με τον/την αγαπημένο/η σας για το τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα τώρα που έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση ανάμεσά σας.

Ζυγός

Μετά από κάποιες δύσκολες μέρες, τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας έχουν αρχίσει να βελτιώνονται. Παρόλο που δεν είναι ευχάριστο να περνάτε δύσκολες περιόδους στη σχέση σας, εσείς οι δύο έχετε ό,τι χρειάζεται για να ξεπερνάτε τις δυσκολίες και να βγαίνετε πιο δυνατοί.

Σκορπιός

Δώστε προσοχή στα σημάδια που σας δίνει ο/η αγαπημένος/η σας. Μήπως προσπαθούν να σας ζητήσουν βοήθεια χωρίς να σας το πουν ευθέως; Δείξτε τους ότι θα είστε πάντα στο πλευρό τους.

Τοξότης

Τον τελευταίο καιρό εργάζεστε σκληρά, οπότε σήμερα αφιερώστε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Μπορεί η επόμενη εβδομάδα να μην είναι ιδανική για να ζητήσετε αύξηση, οπότε εκμυστηρευτείτε την απογοήτευσή σας στον/στην αγαπημένο/η σας. Θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε την κατάσταση και να επικεντρωθείτε στη σχέση σας.

Αιγόκερως

Καθώς αναλαμβάνετε ολοένα και περισσότερες υποχρεώσεις στη ζωή σας, υπάρχει ένα και μόνο πράγματα που σας βοηθά να κρατηθείτε προσγειωμένοι – ο/η σύντροφος σας. Δείτε τους ως την πηγή της δύναμής σας και να ξέρετε ότι θα είναι πάντα εκεί για εσάς.

Υδροχόος

Σήμερα προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί με τον/τη σύντροφό σας. Αν το εστιατόριο που επέλεξαν για το δείπνο σας δεν είναι ακριβώς της αρεσκείας σας, μην το κάνετε θέμα. Αρκεί που θα είστε μαζί.

Iχθύες

Σήμερα επικεντρώστε την ενέργεια σας στη σχέση σας. Τι μπορείτε να κάνετε για να την κάνετε πιο δυνατή; Οι μικρές χειρονομίες έχουν μεγάλο αντίκτυπο και ο/η σύντροφος σας θα τις εκτιμήσει ιδιαίτερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments