Αθλητισμός

Γιώργος Χοχλάκης: “Με χτύπησαν με σιδερογροθιά στο πρόσωπο, χτύπησαν και τον γιο μου”

Γιώργος Χοχλάκης: “Με χτύπησαν με σιδερογροθιά στο πρόσωπο, χτύπησαν και τον γιο μου”
Γιώργος Χοχλάκης: Ο υπεύθυνος της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη μίλησε για την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Γιώργος Χοχλάκης: Εικόνες ντροπής σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη σε παιχνίδι που έπαιζαν μικρά παιδιά. Για την ακρίβεια, σε αγώνα της σχολής του Ολυμπιακού στην πόλη. Συγκεκριμένα την Κυρική (9/9) 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των “ερυθρολεύκων”. Μάλιστα, χτύπησαν με σιδερογροθιά στο πρόσωπο τον υπεύθυνο της Σχολής των «ερυθρόλευκων» Γιώργο Χοχλάκη, καθώς και τον γιό του, ενώ έκλεψαν τις φανέλες και τους σάκους των μικρών παιδιών.

Ο Γιώργος Χοχλάκης μιλώντας στο «newsit.gr» περιγράφει το περιστατικό, τονίζοντας ότι οι επικεφαλείς της επίθεσης δεν ήταν πιτσιρικάδες, αλλά μεγάλοι, επισημαίνοντας επίσης ότι ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας από τη συγκεκριμένη άνανδρη επίθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ένας φιλικός αγώνας ήταν. Στον αγώνα, στη μέση, μπήκαν καμιά κατοσταριά άτομα. Δεν φώναζαν συνθήματα. Φώναζαν σ’ εμένα και μου έλεγαν να μην κατεβάσεις την ομάδα. Πήγαν να επιτεθούν στα παιδιά. Τους φώναξα, εδώ είμαι, αφήστε τα παιδιά.

Στη συνέχεια έσπασαν σε ομάδες. Κάποιοι ήρθαν πάνω μου και κάποιοι πήγαιναν ξεχωριστά σε κάθε παιδί και το έγδυναν. Τους έπαιρναν τις φανέλες. Περίπου 20 – 25 άτομα απομόνωσαν τους γονείς ώστε να μην εμπλακούν. Έλεγαν «δεν θέλουμε να σας χτυπήσουμε, αν θέλαμε να σας σφάξουμε, θα σας σφάζαμε».

Επειδή κάποια παιδιά αντέδρασαν, τους έσπρωξαν λίγο. Μπήκα στη μέση, τους είπα «αφήστε τους, ανήλικοι είναι, εγώ είμαι εδώ». Με χτύπησαν μια φορά από πίσω. Ξεκίνησαν να με σπρώχνουν, μπήκε στη μέση κι ο γιος μου, έφαγε κι αυτός μια καλή. Δέχθηκα κι ένα χτύπημα με σιδερογροθιά.

Τέλος επισήμανε: «Ευτυχώς δεν έχω κάτι σοβαρό. Δεν έχω σπάσει γνάθο. Με χτύπησαν με τη σιδερογροθιά στη γνάθο. Μπορεί να ήταν και πάνω από 100. Δεν φορούσαν όλοι διακριτικά του ΠΑΟΚ. Έχουν γράψει και συνθήματα στους τοίχους. Οι επικεφαλής πάντως δεν ήταν πιτσιρικάδες. Ήταν μεγάλοι. Αυτός που με χτύπησε ήταν πενηντάρης. Τα παιδιά έχουν φοβηθεί. Γονείς με παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτούν τι θα κάνουμε. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments