Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: Αποτύχαμε παταγωδώς – Υπερβολικό το πέμπτο φάουλ του Γιάννη

Κώστας Σλούκας: Αποτύχαμε παταγωδώς – Υπερβολικό το πέμπτο φάουλ του Γιάννη
Κώστας Σλούκας: Ο διεθνής γκαρντ παραδέχτηκε πως ο αποκλεισμός της Εθνικής ομάδας είναι αποτυχία, ενώ αναφέρθηκε και στο πέμπτο φάουλ που χρέωσαν οι διαιτητές τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Κώστας Σλούκας: Ο παίκτης της Φενερμπαχτσέ έδωσε μεγάλη μάχη για να βρεθεί στην Κίνα και να βοηθήσει την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ. Η επίσημη αγαπημένη δεν έδειξε καλό πρόσωπο σε μεγαλύτερο μέρος του τουρνουά και στο τελευταίο παιχνίδι κυνήγησε το θαύμα κόντρα στην Τσεχία.

Η Εθνική πήρε τη νίκη με 84-77, αλλά δεν κάλυψε την διαφορά των 11 πόντων και έμεινε εκτός 8αδας. ο Κώστας Σλούκας μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και τόνισε ότι η πορεία της Ελλάδας είναι αποτυχημένη. Παράλληλα σχολίασε τη φάση με την οποία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χρεώθηκε με πέμπτο φάουλ.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης της Φενέρ:

«Αποτύχαμε παταγωδώς, δεν περάσαμε στην επόμενη φάση. Παίξαμε με πάθος σήμερα, είχαμε στο μυαλό τη διαφορά, την φτάσαμε στους 12 αλλά εκεί το μυαλό χαλάρωσε ενώ χάσαμε βολές. Είναι και αυτή καλή ομάδα. Δεν μπόρεσα να είμαι όπως ήθελα λόγω του τραυματισμού που είχε προηγηθεί, όλοι αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας.

Η επόμενη ημέρα είναι σε αρκετούς μήνες από τώρα. Όλοι αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και πρώτος εγώ. Το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι πως το πέμπτο φάουλ που δόθηκε εις βάρος του Γιάννη ήταν ιδιαίτερα υπερβολικό. Δίκαια πέρασε στους 8, δεν καλύψαμε τη διαφορά, δυστυχώς κάποιες φάσεις όπως πχ το επιθετικό στον Γιάννη δεν μας βοήθησε» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση και σχολίασε:

«Η πικρία μένει γιατί χάσαμε το ματς με την Βραζιλία, εκεί έγινε η ζημιά, νικούσαμε 17 πόντους διαφορά. Δεν μπορούμε να έχουμε διαφορά 17 πόντων απέναντι σε μία ομάδα και να χάνουμε που έχασε 25 πόντους από την Τσεχία. Αυτή είναι η πικρία μου. Το πρόσημο είναι πάρα πολύ αρνητικό. Υπήρχε χαλάρωση στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments