Αθλητισμός

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Το “φροντιστήριο” του Μαρτίνς στον Σέρβο

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Το “φροντιστήριο” του Μαρτίνς στον Σέρβο
Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλάει συνεχώς με τον νεαρό Σέρβο στις προπονήσεις, θέλοντας να τον προετοιμάσει κατάλληλα για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει πλέον να μπαίνει σε ρυθμούς Βόλου αλλά και Τότεναμ από σήμερα (9/9), όταν και θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη πιάσει δουλειά, θέλοντας να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του αρχικά για το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στους επικίνδυνους Βολιώτες (14/9), που μετράνε δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις όπως και οι Πειραιώτες, αλλά και την πρώτη αγωνιστική του Champions League κόντρα στους περσινούς φιναλίστ «Spurs» στο Καραϊσκάκη (18/9).

Ένας από τους παίκτες τον οποίο έχει από κοντά στις τελευταίες προπονήσεις ο Πορτογάλος τεχνικός είναι, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο νεαρός Σέρβος άσος είχε αρκετά τετ α τετ με τον προπονητή του, ο οποίος θέλησε να του δώσει συμβουλές για τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. Παράλληλα, ο 22χρονος εξτρέμ δούλευε περισσότερο μόνος του μετά την ολοκλήρωση του κανονικού προγράμματος, κάτι που δείχνει πως θέλει να διορθώσει την οποιαδήποτε αδυναμία έχει διαπιστώσει.

Ο νεαρός άσος βρίσκεται στα πλάνα του Μαρτίνς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Άλλωστε, σε όσα παιχνίδια πήρε χρόνο συμμετοχής, ο Ραντζέλοβιτς έδωσε πολύτιμες λύσεις στον Ολυμπιακό, δείχνοντας πλέον έτοιμος να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Γιάγια Μπανανά: Θέλει να κλείσει άμεσα την υπόθεση ο Ολυμπιακός

Η αντίδραση του Καμερουνέζου ποδοσφαιριστή ενόχλησε αρκετά τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» απέδιδαν τη συμπεριφορά του Καμερουνέζου στο γεγονός ότι έμεινε εκτός όλων των μεταγραφικών κόλπων ο εκπρόσωπος του παίκτη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Sportday. Στον Ολυμπιακό, πάντως, θα την κλείσουν άμεσα την υπόθεση για να μην αφήσουν το θέμα να… πλανάται.

Ο Γιάγια Μπανανά είχε αναφέρει τα εξής στην ανάρτησή του: «Οι πρόσφατες ψευδείς πληροφορίες που διαδίδονται στα social media και στις ιστοσελίδες πολλών μέσων ενημέρωσης σχετικά με τη σχέση μου με την ΠΑΕ Ολυμπιακός με υποχρεώνουν να σπάσω της σιωπή μου για να αποκαταστήσω τις ακόλουθες αλήθειες και να δηλώσω με βεβαιότητα ότι: Σήμερα, έχω ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

Ως εκ τούτου και αντίθετα με αυτά που διαβάζω και ακούω, αρνούμαι οποιαδήποτε προγραμματισμένη παραβίαση και βεβαιώνω ότι η σύμβασή μου με την Ολυμπιακό δεν έχει τερματιστεί μέχρι σήμερα. Έχεις απεριόριστο σεβασμό για τον Ολυμπιακό, τον πρόεδρο, του ηγέτες, τους παίκτες και τους οπαδούς. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να σταματήσει οποιοδήποτε παραπλανητικό τρόπος κάλυψης της κατάστασής μου με τον Ολυμπιακό. Η συμφωνία αυτή έγινε στο Παρίσι, στις 6/9».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments