Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια: Δεν είναι αρνητικός για Τουρκία

Μάρκο Λιβάγια: Δεν είναι αρνητικός για Τουρκία
Μάρκο Λιβάγια: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ δεν θα έλεγε όχι σε ένα καλό συμβόλαιο από ομάδα της Τουρκίας.

Μάρκο Λιβάγια: Ο διεθνής επιθετικός αποτελεί τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και έναν από τους καλύτερους που αγωνίζονται στα Ελληνικά γήπεδα. Η σεζόν είναι ξεκίνημα της, αλλά ο Μάρκο Λιβάγια έχει δείξει τις διαθέσεις του. Στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που πρόλαβε να δώσει η ομάδα ήταν ο κορυφαίο με γκολ και ασίστ. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη ήταν και πάλι εξαιρετικός. Σκόραρε ένα γκολ και μάλιστα το πανηγύρισε με τον κόσμο της ομάδας.

Ο Κροάτης σέντερ φορ περνάει την πιο ώριμη περίοδο της καριέρας του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Λιβάγια βρίσκεται για τρίτη σεζόν στο ρόστερ της ΑΕΚ. Τα προηγούμενα χρόνια είχε την τάση να αλλάζει συχνά ομάδες. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι ευχαριστημένος στην ΑΕΚ, αλλά δεν θα έλεγε όχι σε μια μεταγραφή. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες ότι ομάδες από την Ιταλία και την Γερμανία παρακολουθούν την περίπτωση του.

Μάρκο Λιβάγια: Δεν λέει όχι στην Τουρκία

Μέχρι σήμερα δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση στα χέρια της ΑΕΚ. Το περσινό καλοκαίρι υπήρχαν φήμες για ενδιαφέρον Ιταλικής ομάδας, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Πρέπει να θυμίσουμε ότι στο συμβόλαιο του Λιβάγια δεν υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης. Αυτό σημαίνει ότι η Ένωση μπορεί να ζητήσει όσα χρήματα πιστεύει πως είναι η αξία του παίκτη. Μπορεί να μην βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επαφές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Λιβάγια γνωρίζει ότι έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων από την Τουρκία. Η παρουσία του στα ματς με την Τράμπζονμπορ ήταν αρκετές για να τον κάνουν να αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στην γειτονική χώρα. Βέβαια δεν έχει σκοπό να αφήσει την ΑΕΚ για οποιαδήποτε ομάδα. Ωστόσο δεν θα έλεγε “όχι” σε ένα μεγάλο συμβόλαιο από κάποια μεγάλη ομάδα της Τουρκίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments