Αθλητισμός

Μπρούνο Σάντας: Το deja vu με τον Ολυμπιακό

Μπρούνο Σάντας: Το deja vu με τον Ολυμπιακό
Μπρούνο Σάντας: Ο Πορτογάλος είδε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό να χαλάει την τελευταία στιγμή, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά.

Μπρούνο Σάντας: Ο Ολυμπιακός κινήθηκε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και κάλυψε όλα τα κενά του ρόστερ του. Μετά την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Πειραίωτες κινήθηκαν πιο έντονα και απέκτησαν κάποιους ποδοσφαιριστές προκειμένου να δώσουν βάθος και ποιότητα στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε άλλη μια μεταγραφική επιθυμία που τελικά δεν μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα.

Ο παίκτης που ήθελε πολύ στον Πειραιά ο Μαρτίνς είναι ο Μπρούνο Σάντας. Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για τον δανεισμό του στην τελευταία μέρα των μεταγραφών,αλλά δεν υπήρχε χρόνος για να γίνει η μεταγραφή. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως ο παίκτης δεν βιώνει κάτι τέτοιο για πρώτη φορά. Και το περσινό καλοκαίρι είδε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό να χαλάει την τελευταία στιγμή. Μάλιστα, το ίδιο είχε γίνει και προ διετίας όταν η Μονακό είχε κινηθεί για την απόκτηση του. Κάτι σαν deja vu.

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Το «φροντιστήριο» του Μαρτίνς στον Σέρβο

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει πλέον να μπαίνει σε ρυθμούς Βόλου αλλά και Τότεναμ από σήμερα (9/9), όταν και θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη πιάσει δουλειά, θέλοντας να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του αρχικά για το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στους επικίνδυνους Βολιώτες (14/9), που μετράνε δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις όπως και οι Πειραιώτες, αλλά και την πρώτη αγωνιστική του Champions League κόντρα στους περσινούς φιναλίστ «Spurs» στο Καραϊσκάκη (18/9).

Ένας από τους παίκτες τον οποίο έχει από κοντά στις τελευταίες προπονήσεις ο Πορτογάλος τεχνικός είναι, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο νεαρός Σέρβος άσος είχε αρκετά τετ α τετ με τον προπονητή του, ο οποίος θέλησε να του δώσει συμβουλές για τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. Παράλληλα, ο 22χρονος εξτρέμ δούλευε περισσότερο μόνος του μετά την ολοκλήρωση του κανονικού προγράμματος, κάτι που δείχνει πως θέλει να διορθώσει την οποιαδήποτε αδυναμία έχει διαπιστώσει.

Ο νεαρός άσος βρίσκεται στα πλάνα του Μαρτίνς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Άλλωστε, σε όσα παιχνίδια πήρε χρόνο συμμετοχής, ο Ραντζέλοβιτς έδωσε πολύτιμες λύσεις στον Ολυμπιακό, δείχνοντας πλέον έτοιμος να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments