Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (9/9/19)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (9/9/19)
Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα (9/9/19)

Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα (9/9/19).

Κριός Κάρτα: Ο Βασιλιάς των ράβδων

Μπορεί να περνάτε περιόδους κατά τις οποίες αισθάνεστε τα πράγματα πιο βαθιά από τους άλλους και υπάρχουν και στιγμές που θα θέλατε να μην συμβαίνει αυτό. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από το κύμα των συναισθημάτων σας.

Δείτε πού θα σας μεταφέρουν και μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας στην πορεία. Θα δείτε πόσο εξελιγμένο είναι το μυαλό σας όταν το συνδυάζετε με τη συναισθηματική νοημοσύνη σας.

Ταύρος Κάρτα: Ο Θάνατος

Εξασκήστε την τέχνη της υπομονής με τον εαυτό σας, με τους άλλους, με τη διαδικασία και με τον χρόνο. Μπορεί να μην προλαβαίνετε πάντα να κάνετε αυτό που θέλατε να κάνετε. Η ημέρα έχει μόνο 24 ώρες, άλλωστε. Μπορείτε να επιλέξετε τι θα γίνει πρώτα. Θεωρήστε το αυτός ως μέτρο για την επιτυχία σας.

Δίδυμοι Κάρτα: Η Κρίση

Επιτρέψτε στους άλλους το δικαίωμα να είναι ατελείς και να ταράζουν τα νερά με δημιουργικές ιδέες. Η ζωή είναι ακατάστατη. Το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή είναι να παρακολουθείτε κάποιον που αγαπάτε να κάνει κάποιο λάθος. Αλλά μερικές φορές αυτό το λάθος τους μαθαίνει πού πρέπει να βελτιωθούν.

Καρκίνος Κάρτα: Το άρμα

Αφήστε την εσωτερική σας δύναμη να γίνει και η εξωτερική σας. Μπορείτε να δείξετε την ισχυρή αλλά και ευαίσθητη πλευρά σας όταν νιώθετε ότι πρέπει, χωρίς να ανησυχείτε για το ότι μπορεί να χωθείτε στα προσωπικά κάποιου ή να δημιουργήσετε μια κρίση. Η δύναμη είναι ορμή που διαμορφώνεται σύμφωνα με την περίπτωση. Απλά επιτρέψτε στον εαυτό σας χρόνο να τεντώσει αυτούς τους μύες.

Λέων Κάρτα: Ο Άσος των Κυπέλλων

Χρησιμοποιήστε την έντονη παρατηρητικότητά σας για να δείτε και να καταλάβετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις στη ζωή σας που σας προκαλούν ή ακόμη και σας ενοχλούν. Αφεθείτε στην ονειροπόλησή σας για να εξερευνήσετε το πού βλέπετε τον εαυτό σας τα επόμενα πέντε χρόνια.

Παρθένος Κάρτα: Το τέσσερα των ξιφών

Ένα εμπόδιο μπορεί να προκύψει ή μπορεί να ξεπεράσατε μόλις ένα εμπόδιο και να συνειδητοποιήσατε ότι δεν μπορείτε να γίνετε πάλι ο παλιός σας εαυτός. Πάρτε χρόνο. Κάντε μια παύση. Τιμήστε αυτή τη στιγμή. Έχετε απορροφήσει ενέργεια και πρέπει να την απελευθερώσετε. Η γενναιοδωρία απέναντι στους άλλους θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το αρνητικό κάρμα που δεν σας ανήκει πλέον.

Ζυγός Κάρτα: Ο Άσος των πεντάκτινων

Έχετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε πολλούς ρόλους σήμερα, αλλά είστε ικανότατοι. Μην ξεχάσετε να φροντίσετε την υγεία σας σήμερα, επιλέγοντας τρόφιμα που θρέφουν το σώμα σας. Αν περιμένετε να γίνει ένα θαύμα, οι πόρτες ανοίγουν για σας.

Σκορπιός Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ράβδων

Θα πρέπει να κάνετε μια επιλογή ή να γίνετε ο διαμεσολαβητής για να βοηθήσετε στη λήψη μιας απόφασης. Θα έχετε τα ηνία στις συζητήσεις και θα πρέπει να λαμβάνετε αποφάσεις που επηρεάζουν τους άλλους. Ακούτε μουσική ή έχετε ευχάριστους ήχους γύρω σας και αυτό θα σας βοηθήσει να μείνετε σε θετική διάθεση.

Τοξότης Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Θα ξεπεράσετε κάποιες αλλαγές και οι καταστάσεις μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Μην ξεχνάτε να δίνετε συγχώρεση εάν κάτι σας ενοχλεί. Περνάτε μια εμπειρία μάθησης που πρέπει να αντέξετε, αλλά μετά από αυτή θα έχετε αποκτήσει σοφία.

Αιγόκερως Κάρτα: Η Σελήνη

Μπορεί το μυαλό σας να είναι γεμάτο ιδέες, αλλά αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να το ξεκουράσετε. Είστε παντρεμένοι ή έχετε σοβαρή σχέση με κάποιον; Ο γάμος είναι ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στο άμεσο μέλλον. Κοιτάξτε γύρω σας για την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Το σύμπαν προσπαθεί να σας προετοιμάσει για κάτι καλό.

Υδροχόος Κάρτα: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Κάτι μπορεί να δοκιμάζει τις ικανότητές σας αλλά μπορείτε να το ξεπεράσετε. Διαχειριστείτε τον χρόνο σας για να μειώσετε το άγχος. Μπορεί να αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα θα ‘πρεπε.

Ιχθύες Κάρτα: Ο Βασιλιάς των ράβδων

Μείνετε κοντά στα ζώα και τη φύση σήμερα αν μπορείτε. Εάν έχετε κατοικίδιο, περάστε μόνοι χρόνο με το ζώο σας είτε πηγαίνοντας για περίπατο είτε απλά αφήνοντας το να είναι εκεί για σας. Αυτό θα βοηθήσει το πνεύμα και θα σας χαρίσει μια αίσθηση ηρεμίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments