Αθλητισμός

Φάμπιο Κοεντράο: Ο Μέντες μίλησε με ΠΑΟΚ για τον Πορτογάλο

Φάμπιο Κοεντράο: Ο Μέντες μίλησε με ΠΑΟΚ για τον Πορτογάλο
Φάμπιο Κοεντράο: Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του Πορτογάλου επικοινώνησε εκ νέου με τον ΠΑΟΚ, αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Φάμπιο Κοεντράο: Το φετινό καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Οι πρωταθλητές έχουν στο ρόστερ του τον Γιαννούλη, ενώ υπάρχει και ο Αντελίνο Βιέιρινια που πριν λίγους μήνες έπαθε ρήξη χιαστών. Οι άνθρωποι της ομάδας εξέτασαν πολλές περιπτώσεις και προσπάθησαν να κάνουν το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ελεύθερος και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο έμπειρος μπακ ήρθε στη Θεσσαλονίκη και όπως όλα έδειχναν η μεταγραφή ήταν τελειωμένη. Ωστόσο ο Κοεντράο έφυγε από τη χώρα μας χωρίς να έχει υπογράψει και ζήτησε χρόνο πριν δώσει την οριστική απάντηση. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η σύζυγος του παίκτη δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και αυτό επηρέασε την απόφαση του παίκτη. Ο 32χρονος δεν ήθελε να είναι μακριά από την οικογένεια του και αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Φάμπιο Κοεντράο: Έγινε νέα επαφή με τον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα spox, ο 52 φορές διεθνής με την Πορτογαλία δύο μέρες μετά την αποχώρησή από την Ελλάδα άλλαξε γνώμη γιατί δεν ήθελε να φύγει μακριά από την οικογένειά του.

Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει επικαλούμενος και τις φήμες πως λίγο αργότερα, ο ατζέντης του Κοεντράο, Ζόρζε Μέντες, προσπάθησε να πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον Πορτογάλο κατεβάζοντας τις απαιτήσεις του και μιλώντας με τα αφεντικά της ομάδας όμως στον Δικέφαλο σκέφτηκαν και τα προβλήματα φυσικής κατάστασης που είχε και τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments