Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Έχει την στήριξη του Νταμπίζα, είναι κρίσιμα τα επόμενα ματς

Γιώργος Δώνης: Έχει την στήριξη του Νταμπίζα, είναι κρίσιμα τα επόμενα ματς
Γιώργος Δώνης: Ο Έλληνας τεχνικός δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο του στον Παναθηναϊκό, αλλά έχει ακόμα τη στήριξη του Νίκου Νταμπίζα.

Γιώργος Δώνης: Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν μόνο ιδανικό δεν είναι για τον Παναθηναϊκό. Το «Τριφύλλι» ξεκίνησε τη σεζόν με αρκετά μεγάλες προσδοκίες, δεδομένης της καλής εικόνας που έδειξαν αρκετοί παίκτες του την περσινή χρονιά, αλλά και το γεγονός ότι φέτος δεν έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με μείον βαθμούς, όπως πέρυσι. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν επ ‘ ουδενί όπως τα περίμεναν στις τάξεις των «πρασίνων». Η ισοπαλία στην έδρα της Λαμίας την πρώτη αγωνιστική (1-1), ακολουθήθηκε από την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ (3-1), με τον Παναθηναϊκό να μην πραγματοποιεί καλή εμφάνιση σε κανένα εκ των δύο παιχνιδιών.

Μάλιστα, κόντρα στους Κρητικούς ο κόσμος του «Τριφυλλιού» αποδοκίμασε έντονα τους παίκτες της ομάδας του, τόσο όταν σκόραραν για να μειώσουν στο τελικό 3-1, όσο και μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Όπως είναι λογικό, αρκετά μεγάλο μέρος της κριτικής στράφηκε κατά του Γιώργου Δώνη. Όπως αναφέρει η «Livesport», θέμα απόλυσης του Έλληνα τεχνικού φυσικά και δεν υπάρχει, καθώς ο ίδιος απολαμβάνει της πλήρους στήριξης του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκου Νταμπίζα.

Η στήριξη αυτή, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει και μελλοντικά, ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει και για την γνώμη των οπαδών του Παναθηναϊκού για τον Δώνη. Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους δύο δύσκολα ντέρμπι, κόντρα σε Άρη (15/9) και Ολυμπιακό (21/9).  Δύο ήττες σε αυτές τις αναμετρήσεις θα διαμορφώσει αρνητικό κλίμα για τον Έλληνα τεχνικό στις τάξεις των οπαδών, οι οποίοι δεν θεωρείται απίθανο να πιέσουν ακόμα περισσότερο για την απομάκρυνση του.

Παναθηναϊκός: Ζητά αποδείξεις από τρεις ο Νταμπίζας για τις ανανεώσεις

Ο Νίκος Νταμπίζας δε σκέφτεται μόνο το θέμα των αποδεσμεύσεων των παικτών που «επιβαρύνουν» τον Παναθηναϊκό, αλλά και όσων θα πάρουν σειρά για ανανέωση τον χειμώνα ή το καλοκαίρι, στέλνοντας το δικό του μήνυμα. Όπως αναφέρει η «Livesport» τα αρνητικά αποτελέσματα του «Τριφυλλιού» το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει σε αρκετά επισφαλή θέση τους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, το καλοκαίρι του 2020. Πιο συγκεκριμένα, αυτοί είναι οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Εμάνουελ Ινσούα, Ματίας Γιόχανσον, Σωκράτης Διούδης και Χρήστος Δώνης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, για τους Κουρμπέλ και Ινσούα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει πρόταση για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για τους άλλους τρεις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, από τον τεχνικό διευθυντή ζητείται να δώσουν αγωνιστικά αποδείξεις, ώστε να ασχοληθεί με τις περιπτώσεις τους το «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2020 και να προτείνει την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments