Αθλητισμός

PAOK TV: Στην τελική ευθεία για τις ανακοινώσεις

PAOK TV: Στην τελική ευθεία για τις ανακοινώσεις
PAOK TV: Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται ο κόσμος να μάθει για τη μονιμοποίηση του εγχειρήματος.

PAOK TV: Κατά τη διάρκεια της επαφής που είχε, μέσω Skype, ο Ιβάν Σαββίδης με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκτός από το θέμα του αθλητικού διευθυντή και της μη αποδεκτής παραίτησης του Μάριο Μπράνκο, συζητήθηκαν άλλα δύο σημαντικά θέματα.

Το πρώτο αφορά τις απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να γίνουν σ’ ότι αφορά τη λειτουργία του PAOK TV. Όλες αυτές τις ημέρες στη Μικράς Ασίας έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προεργασίες προκειμένου να υποστηριχτεί καλύτερα το προϊόν (με διάφορα πακέτα συνδρομών, app για smart TV κλπ) που θα μονιμοποιηθεί ως το τέλος της σεζόν.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» πιστεύουν ότι μέχρι την Παρασκευή θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν όλα τα πακέτα συνδέσεων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Το συγκεκριμένο εγχείρημα, μετά τις εξελίξεις και τη στήριξη την οποία έλαβε στα πρώτα του… βήματα από τον κόσμο του, θα μονιμοποιηθεί, με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» να δουλεύουν πάνω σε αυτό.

Το δεύτερο θέμα συζήτησης αφορούσε το τμήμα επικοινωνίας και την κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Κυριάκου Κυριάκου. Όπως λένε οι διοικούντες της ομάδας και σ’ αυτό το πολύ σημαντικό θέμα αναμένεται να υπάρχουν νεότερα ως το τέλος της εβδομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments