Αθλητισμός

Χριστόφορος Δασκαλάκης: Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο 16χρονος του Άρη

Χριστόφορος Δασκαλάκης: Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο 16χρονος του Άρη
Χριστόφορος Δασκαλάκης: Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του νεαρού.

Χριστόφορος Δασκαλάκης: Η ΑΕΚ εξακολουθεί να αναζητεί παίκτες για να κλείσει το ρόστερ της, ωστόσο μαζί με αυτούς έχει τα… μάτια της ανοιχτά και για νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να εξελιχθούν. Ένας απ’ αυτούς είναι ο ταλαντούχος, Χριστόφορος Δασκαλάκης.

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεχωρίσει στην Ακαδημία του Άρη και είναι διεθνής στην Εθνική Under 19 τη δεδομένη στιγμή. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ τον έχει βάλει στο «σημάδι» και δεν αποκλείεται στο μέλλον να επιχειρήσει να τον δελεάσει, ώστε τα πρώτα του «βήματα» ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να τα κάνει στα «χρώματά» της.

Ο γεννηθείς το 2003 παίκτης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του Αγίου Γεωργίου Μίκρας, ενώ μετά πέρασε και από τον ΠΑΟΚ, πριν βρεθεί τώρα στον Άρη. Η ΑΕΚ έχει προσέξει την περίπτωσή του και θα την παρακολουθεί, περιμένοντας για το πότε μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για την κίνησή της.

Κοιτάζει… και προς Γερμανία ο Ίβιτς

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, η ΑΕΚ ψάχνει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίες μπορεί να την ενδιαφέρουν στην αγορά των ελευθέρων και ο Ίλια Ίβιτς κάνει την αναζήτησή του σε αρκετές αγορές. Ο Σέρβος αξιολογεί παίκτες, που μπορεί να απασχολήσουν είτε για τις εναπομείνασες μέρες της προθεσμίας είτε για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και έχει φροντίσει να επεκτείνει την έρευνά του. Σύμφωνα με τη «Live Sport», η Γερμανία είναι άλλη μια χώρα, που τον τελευταίο καιρό έχει προστεθεί σε όσες κοιτάζει ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης.

Ο Ίβιτς θεωρεί, ότι μπορεί και από εκεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη, για τον οποίο θα μπορούσε ο «Δικέφαλος» να κάνει κίνηση. Προς το παρόν, βέβαια, έντονη κινητικότητα για συγκεκριμένο παίκτη δεν υπάρχει και η λήξη της προθεσμίας πλησιάζει, κάτι που σημαίνει πως ολοένα η ομάδα οδηγείται στη σκέψη για μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments