Αθλητισμός

Ζαϊρζίνιο Πίτερ: Πέθανε ο 31χρονος τερματοφύλακας

Ζαϊρζίνιο Πίτερ: Πέθανε ο 31χρονος τερματοφύλακας
Ζαϊρζίνιο Πίτερ: Θλίψη στην εθνική Κουρασάο και στον αθλητισμό της χώρας από τον ξαφνικό θάνατο του 31χρονου τερματοφύλακα.

Ζαϊρζίνιο Πίτερ: Θλίψη στην εθνική Κουρασάο και στον αθλητισμό της χώρας. Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ζαϊρζίνιο Πίτερ, έφυγε από τη ζωή, μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη τη Δευτέρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχε καταλύσει η αποστολή για το ματς με την αντίστοιχη της Αϊτής.

Όπως ανακοινώθηκε από τις τοπικές αρχές, οι συνθήκες του θανάτου παραμένουν άγνωστες, ωστόσο σύμφωνα με τον υπουργό αθλητισμού της Αϊτής, Εντγουϊν Τσαρλς, ο 31χρονος Πίτερ αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.

“Περίπου στις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, ο Ζορζίνιο Πίτερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Τον επισκέφθηκε ο ιατρός του Κουρασάο, τον σταθεροποίησε και κοιμήθηκε κανονικά”, δήλωσε σχετικά ο Τσαρλς.

Ο Ζαϊρζίνιο Πίτερ γεννήθηκε στο Βίλεμσταντ, ήταν ο αναπληρωματικός πορτιέρο της εθνικής και αγωνίστηκε στις ομάδες της πατρίδας του, Ζουβέντους και Ντομινγκίτο.

Να αναφέρουμε ότι Κουρασάο και Αϊτή κοντράρονται τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/9, 01:00 ώρα Ελλάδας) στο Σίλβιο Κάτορ του Πορτ-ο-Πρενς για τη 2η αγωνιστική του τετάρτου ομίλου του Nations League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments