Ελλάδα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογήθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος για την επίθεση κατά των αλιεργατών

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογήθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος για την επίθεση κατά των αλιεργατών
Δίκη Χρυσής Αυγής: Το...γνωστό "δεν ήμουν εκεί" χρησιμοποίησε στην απολογία του ο τέταρτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της επίθεσης κατά των Αλιεργατών από την Αίγυπτο.

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δεν ήμουν εκεί… Δεν είμαι Χρυσαυγίτης», δήλωσε απολογούμενος και ο τέταρτος κατηγορούμενος για την άγρια επίθεση σε βάρος των Αιγυπτίων αλιεργατών, το 2012, που βρέθηκε σήμερα στο βήμα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος αρνήθηκε, όπως και οι άλλοι τρεις συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση, οι οποίοι απολογήθηκαν χθες, ότι είχε συμμετοχή στην επίθεση ομάδας Χρυσαυγιτών στο σπίτι των αλλοδαπών στο Ικόνιο Περάματος, που είχε προκαλέσει πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός από τους ψαράδες.

«Δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής»

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως είναι ενταγμένος στη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι η μόνη σχέση του είναι όταν του «έταξαν» ποσό 25 ευρώ για να φωτογραφηθεί σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, ποσό που αν και φωτογραφήθηκε δεν πήρε ποτέ από εκείνους που του το υποσχέθηκαν: «Δεν είμαι Χρυσαυγίτης, το έκανα ως εργασία. Αλλά τελικά δεν πληρώθηκα ποτέ!».

Σύμφωνα με την απολογία του στο δικαστήριο, και αυτός «πιέστηκε από την ανακρίτρια» να πει ότι το επίμαχο βράδυ κάποιοι συγκατηγορούμενοί του φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής, ενώ όπως ισχυρίστηκε σήμερα όλη η παρέα -που είχε συλληφθεί λίγες ώρες μετά την επίθεση- φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα. Ερωτηθείς ο κ. Παπαδόπουλος πώς βρέθηκε το τηλέφωνό του στον σκληρό δίσκο του «πυρηνάρχη» της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη, δεν κατάφερε να δώσει πειστική εξήγηση.

Διαβάστε Eπίσης

Γκιζέλα Ντάλι: H ξανθιά καλλονή που έσπασε το ταμπού του γυμνού την δεκαετία του ’60

Χρυσή Αυγή: Η εισαγγελέας ζητάει την απαλλαγή για την επίθεση στο «Συνεργείο»

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι