Ελλάδα

Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Το σκίτσο της για την απώλεια του πατέρα της στο Facebook (pics)

Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Το σκίτσο της για την απώλεια του πατέρα της στο Facebook (pics)
Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Η νεαρή κοπέλα ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ένα σκίτσο του πατέρα της, το οποίο φαίνεται να έφτιαξε η ίδια.

Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Θλίψει έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά ακόμα περισσότερο στους δικούς του ανθρώπους, την οικογένειά του και τους φίλους του. Η 25χρονη κόρη του Μαρία-Κλάρα ήταν αυτή η οποία τον βρήκε τα ξημερώματα της Δευτέρας και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Η νεαρή κοπέλα μετά τον θάνατο του πατέρα της, άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ της στο facebook και έβαλε μία εικόνα με ένα σκίτσο του σπουδαίου καλλιτέχνη, το οποίο φαίνεται πως έχει φτιάξει η ίδια.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε αδυναμία στις γυναίκες της ζωής του. Δεν ήταν μάλιστα, λίγες οι φορές που είχε αφιερώσει διάφορα τραγούδια στη σύζυγό του και την κόρη τους. «Κάνω την τρέλα μου και χαίρομαι την κάθε μέρα που είμαι στα πράγματα. Όσο τραγουδάω ακόμα τα “Μάτια δίχως λογική”, που το έγραψα για την κόρη μου, τη Μαρία-Κλάρα. «Είμαι ευτυχισμένος», είχε πει σε συνέντευξή του.

Η κηδεία του καλλιτέχνη θα γίνει σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειάς του, στις 3.30 το μεσημέρι της Τετάρτης, 11 Σεπτεμβρίου, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments