Τεχνολογία

iPhone 11: Δείτε live την παρουσίαση του από την Apple (vid)

iPhone 11: Δείτε live την παρουσίαση του από την Apple (vid)
iPhone 11: Η μεγάλη ώρα για τους φίλους της Apple έφτασε, καθώς τo iPhone 11 παρουσιάζεται σε ειδική εκδήλωση της εταιρείας.

iPhone 11: H Apple παρουσιάζει απόψε τα νέα πολυαναμενόμενα μοντέλα iPhone. Φέτος ο κολοσσός τεχνολογίας και πληροφορικής λανσάρει τρεις συσκευές που θα διαδεχθούν τα iPhone Xs, Xs Max και XR, διατηρώντας τις ίδιες διαστάσεις στην οθόνη (5,8/6,5 και 6,1 ίντσες αντίστοιχα). Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν τα νέα κινητά τηλέφωνα θα συνοδευτούν και από τη Series 5 των Apple Watch.

Πληροφορίες πάντως θέλουν την Apple να δουλεύει πάνω σε νέα μοντέλο με κεραμικό σασί αλλά και εκδόσεις με «σκελετό» από τιτάνιο. Θεωρείται πάντως σχεδόν βέβαιο ότι θα παρουσιαστούν νέα Apple Watch bands.

Δείτε την παρουσίαση των νέων προϊόντων Apple εδώ:

Το iPhone 11 αναμένεται να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε την κάμερα του κινητού μας τηλεφώνου. Η κάμερα τριπλού φακού θα φέρει αρκετές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες που θα αφορούν στη λήψη φωτογραφιών. Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή Ming – Chi Kuo το setup της νέας κάμερας των iPhones θα περιλαμβάνει έναν ευρυγώνιο φακό 12 megapixel, έναν τηλεφακό 12 megapixel και έναν υπερευρυγώνιο φακό 12 megapixel, που θα αποτελεί και την νέα προσθήκη. Αυτή η τριπλή πίσω κάμερα θα δίνει την δυνατότητα για μεγαλύτερο ζουμ, για καλύτερες και πιο φωτεινές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού καθώς και για καθαρότερες εικόνες γενικότερα.

Σύμφωνα με δημοσίευση του Independent η Apple φαίνεται να εγκαταλείπει τους λατινικούς χαρακτήρες, που είχε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, και να τους αντικαθιστά με τους κλασικούς αριθμούς. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι το καινούριο μοντέλο θα ονομαστεί iPhone 11, ενώ οι δύο πιο αναβαθμισμένες εκδόσεις iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

Αμφίδρομη φόρτιση

Οι νέες συσκευές θα υποστηρίζουν αμφίδρομη φόρτιση που σημαίνει ότι οι κάτοχοι Airpods 2 θα μπορούν να φορτίζουν τα ακουστικά τους εξ επαφής, στην οπίσθια πλευρά των νέων κινητών. Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, το πιθανότερο είναι να δούμε και μία σημαντική αύξηση στην χωρητικότητα της μπαταρίας (10% – 25%).

Που θα κυμανθούν οι τιμές

«Τσιμπημένες» θα παραμείνουν οι τιμές των νέων iPhone, καθώς αναμένεται να ξεκινούν από 900 ευρώ και το Max από 996 ευρώ. Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρείται αύξηση των τιμών στην αγορά των smartphones και αναμένεται, λοιπόν, από την Apple, τη Samsung και τις άλλες εταιρείες να διατηρούν αλλά και να αυξάνουν τις ήδη υψηλές τιμές τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments